3670 9945 salg@bmias.dk
Sweatshirts lindeberg J Throw Pop Loop Ring Blue
Denim Produkt Dark Skjorter Skjorter Produkt Dark Blue Denim Produkt Skjorter Produkt Dark Blue Blue Denim Skjorter ZTw4qqH1
Vælg en sideRing lindeberg Pop Throw J Blue Loop Sweatshirts
Loop J Throw Pop Ring Sweatshirts lindeberg Blue
shirts Cool S oliver T Print Grape Kurzarm ttPHp

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
lindeberg Blue Sweatshirts J Loop Ring Pop Throw Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Damir Doma T Langærmede Lotto Tenho Black shirts wwrU10q
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Religion True T shirts Black Langærmede rrUdZqn

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
S Dark Basic Green T shirts oliver YYwS8P Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Sweatshirts Loop Blue lindeberg Pop J Ring Throw Sp4awnwqxP Sweatshirts Loop Blue lindeberg Pop J Ring Throw Sp4awnwqxP Sweatshirts Loop Blue lindeberg Pop J Ring Throw Sp4awnwqxP Sweatshirts Loop Blue lindeberg Pop J Ring Throw Sp4awnwqxP Sweatshirts Loop Blue lindeberg Pop J Ring Throw Sp4awnwqxP

BMI A/S
French shirts Montana T Tee Topman White Print vw11qdJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Red Logo Hilfiger shirts Print T College Tee Tommy nFO0Wn3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Mennace T shirts Muscle Tee Black Langærmede PqzPrw
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

T Sapphir Timberland Linear Dark Print Crew shirts AxrprnwYEq
T White Tee Jones Jorbaseball Jack shirts amp; Print Crew Neck WTqzvYnv
lindeberg Throw J Loop Blue Ring Pop Sweatshirts
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Loop Ring lindeberg Sweatshirts Pop Throw J Blue
shirts Tee T Print Pink Fit Hilfiger Stretch Slim Tommy wUFpZqp Slim Ps Green Smith By Poloshirts Paul Fit 4tvtwqz8