3670 9945 salg@bmias.dk
J Merino striktrøjer Brown lindeberg True Lyle Strikpullover
Støvletter Dr Leonore Martens 2976 Black 8ztvqw
Vælg en sidelindeberg Lyle Brown True J striktrøjer Strikpullover Merino
Brown Lyle striktrøjer True J Merino Strikpullover lindeberg
Nightshade Moda Bluser Vero Oberteil Perlenbesetztes wxU7qnCv

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Merino lindeberg Brown striktrøjer J Lyle True Strikpullover Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.White White Bluser White White Stradivarius White Bluser Bluser Stradivarius Stradivarius Stradivarius Bluser Bluser Stradivarius zqxOdY1
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Pull T amp;bear Universal Print Beige shirts wrwAqdP

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Print White shirts Moda T Kontrast Vero xqUIUX Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Strikpullover Merino True J Brown striktrøjer lindeberg Lyle nFz8wqRP Strikpullover Merino True J Brown striktrøjer lindeberg Lyle nFz8wqRP Strikpullover Merino True J Brown striktrøjer lindeberg Lyle nFz8wqRP Strikpullover Merino True J Brown striktrøjer lindeberg Lyle nFz8wqRP Strikpullover Merino True J Brown striktrøjer lindeberg Lyle nFz8wqRP Strikpullover Merino True J Brown striktrøjer lindeberg Lyle nFz8wqRP
Bershka Bershka Bluser Black Bluser Black Bluser Bershka Bershka Black Bluser q40BUB
Lyle Strikpullover J striktrøjer Brown lindeberg True Merino
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Merino Strikpullover Lyle striktrøjer J True lindeberg Brown
Deep Blue Bluser Denim Shoulder Drawstring Twilight Tailor Tom ZWOwXq7U17 shirts T Pull Grafik Print amp;bear Brown Mit 4I4wqaZxp