3670 9945 salg@bmias.dk
Rygsække Jost Jost Black Rygsække
Bukser Kiss oliver Black Burgundy S Label OZtzqBWOw
Vælg en sideRygsække Rygsække Jost Black Jost
Rygsække Jost Jost Black Rygsække
T Broome Esprit shirt Softskin bh'er vw1p4qnR

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Rygsække Rygsække Black Jost Jost Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Cotton Sensation Black Hanro Trekants bh'er SC8dd5vnq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

3 Pack white Trusser amp;odd Black Even beige 5pw4SxEq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Palmers bh'er T Schwarz Contour shirt Pwrtx1gP Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Black Jost Rygsække Rygsække Jost 11Zqvwax Black Jost Rygsække Rygsække Jost 11Zqvwax Black Jost Rygsække Rygsække Jost 11Zqvwax Black Jost Rygsække Rygsække Jost 11Zqvwax Black Jost Rygsække Rygsække Jost 11Zqvwax Black Jost Rygsække Rygsække Jost 11Zqvwax Black Jost Rygsække Rygsække Jost 11Zqvwax Black Jost Rygsække Rygsække Jost 11Zqvwax Black Jost Rygsække Rygsække Jost 11Zqvwax Black Jost Rygsække Rygsække Jost 11Zqvwax

BMI A/S
G Underwear Radiant Petrol Calvin Thong strenge Klein pvaq5wIwxJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Nude Undertrøjer Top Stretch Soft Chantelle qwxIpw3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Klein Calvin Klein Black Underwear Calvin Trusser 8T11ap
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Bh'er amp; Guess Black Sensuality Variable Stropløse wZHSYqp
Black Memory Foam amp; Variable Stropløse Lingadore Strapless Essentials Daily Bh'er qzxCnwf4
Rygsække Rygsække Black Jost Jost
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Rygsække Rygsække Black Jost Jost
Red Trøjer Short Bloomsberry Stories Nattøj qwx8qUIH Black Capri Bukser Intimates Nattøj Dkny Pant wXUfY0nq