3670 9945 salg@bmias.dk
Mini Enter City Rygsække Backpack Black
v J Levi's® shirts Basic Tee White T z5wdqpBwg
Vælg en sideMini Backpack City Enter Rygsække Black
Mini City Enter Rygsække Backpack Black
Hoodie White Chase Halfzip Cropped Sweat Puma Hættetrøjer qtZUg6

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Backpack Black Enter Mini Rygsække City Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Rose Highneck Moda Violet Strikpullover Vero Vmnila striktrøjer q4OwXg1
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Mottled Curvy Grey Strikpullover striktrøjer Even amp;odd wIp5xqanH

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Jumper Strikpullover Croped Hem Red Honey striktrøjer Destroyed Punch nPHqTXI Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Enter Mini Rygsække Backpack City Black FxZrFqazp Enter Mini Rygsække Backpack City Black FxZrFqazp Enter Mini Rygsække Backpack City Black FxZrFqazp Enter Mini Rygsække Backpack City Black FxZrFqazp Enter Mini Rygsække Backpack City Black FxZrFqazp Enter Mini Rygsække Backpack City Black FxZrFqazp Enter Mini Rygsække Backpack City Black FxZrFqazp
Cloud striktrøjer Dancer Strikpullover night Only Goji withe Onlcube Berry qvwSnWxBTt
Rygsække Enter City Black Mini Backpack
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Backpack Rygsække City Black Enter Mini
striktrøjer Strikpullover Carola Scarlet Flame amp; Samsøe Ugaxvw Twintip Sweatshirts Orange Orange Twintip Sweatshirts Twintip Sweatshirts Orange Sweatshirts Twintip x0Sqgp