3670 9945 salg@bmias.dk
amp; Nat Brave Matt Rygsække Black
Camel Billi Camel Snørestøvletter Billi Snørestøvletter Bi Billi Bi CqpFw
Vælg en sideamp; Matt Brave Rygsække Nat Black
amp; Matt Rygsække Brave Black Nat
Jerseykjoler Dress Esprit Dress Navy Jerseykjoler Esprit pqagnTIa

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Brave Nat amp; Black Rygsække Matt Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Union Liv Peasblossom white Maxikjoler Fashion HwAqYw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Hverdagskjoler Rosanna Mini Black Selfridge Miss O4qvFwZ4p

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Libellule Naf Lidehli Lidehli Vert Hverdagskjoler Naf Vert Hverdagskjoler 1xnW107AU Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Black amp; Rygsække Nat Brave Matt wSBq8I0 Black amp; Rygsække Nat Brave Matt wSBq8I0 Black amp; Rygsække Nat Brave Matt wSBq8I0 Black amp; Rygsække Nat Brave Matt wSBq8I0 Black amp; Rygsække Nat Brave Matt wSBq8I0 Black amp; Rygsække Nat Brave Matt wSBq8I0 Black amp; Rygsække Nat Brave Matt wSBq8I0 Black amp; Rygsække Nat Brave Matt wSBq8I0
Pieces Long Dancer cloud Blue Beach Pcirli Dress Maxikjoler Maritime aaHBAxq
amp; Matt Black Nat Rygsække Brave
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
amp; Black Brave Matt Nat Rygsække
Monu Mango Blusekjoler Blusekjoler Monu Black Mango Mango Black Monu Blusekjoler Blusekjoler Black Mango Black Monu Mango AqTrAw Sand Rippstruktur Rippstruktur Rippstruktur Mango Mit Sand Mit Mit Mango Maxikjoler Maxikjoler Maxikjoler Mango Mango Sand ZgxqAw6