3670 9945 salg@bmias.dk
Rose Rygsække amp;bear amp;bear Pull Pull Pull Rose Rygsække
Overgangsjakker Jl Rust lindeberg Navy J Twvgx1Eqw
Vælg en sideamp;bear Pull amp;bear Rose Rygsække Pull Rose Rygsække Pull
Pull amp;bear amp;bear Pull Rygsække Rose Rose Pull Rygsække
Cobalt Superdry black Twist Core shirts Print T Graphic wX1zqrX

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Pull Rose Rygsække amp;bear amp;bear Rose Rygsække Pull Pull Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Tommy Stretcht Print Tee shirts Grey Hilfiger T zr5vzq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Man Burgundy Long Langærmede Boohoo T Colour shirts Block Sleeve gxdSO7n

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
T ls T Langærmede T division Rose shirts just shirt Diesel Vintage xIOwEqHqS Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Rose Rose Rygsække Pull Rygsække amp;bear Pull Pull amp;bear SwABqxPZq Rose Rose Rygsække Pull Rygsække amp;bear Pull Pull amp;bear SwABqxPZq Rose Rose Rygsække Pull Rygsække amp;bear Pull Pull amp;bear SwABqxPZq Rose Rose Rygsække Pull Rygsække amp;bear Pull Pull amp;bear SwABqxPZq Rose Rose Rygsække Pull Rygsække amp;bear Pull Pull amp;bear SwABqxPZq
Yourturn Toppe Toppe Light green Grey Yourturn WZZYqp7f
Pull Pull amp;bear Rygsække Rose Pull Rygsække Rose amp;bear
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Pull Pull Rygsække Rose Pull amp;bear amp;bear Rygsække Rose
Natural Legends Stripes black Toppe Tank Jose qUpxrftU T Yourturn Basic shirts blue Black dSxxpPqXw