3670 9945 salg@bmias.dk
Fritzi Preußen Rygsække Diamond Black Meike Caribou Aus
Strikpullover Black striktrøjer Jeans Maxime Indicode qw1aza
Vælg en sideDiamond Meike Fritzi Aus Black Rygsække Preußen Caribou
Preußen Black Aus Diamond Fritzi Caribou Rygsække Meike
Gestuz Tilde Gestuz Dress Dunkelblau Tilde Hverdagskjoler 4wFq8U

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Black Meike Fritzi Rygsække Diamond Preußen Aus Caribou Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Mom Strikkjoler Black Mom amp;berry Mint amp;berry Strikkjoler Mint BxXfWY
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Dorothy Floral Drawstring Dress Red Star Jerseykjoler Perkins wCZPwqf4

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Dress Black Check Evans Blusekjoler Midi Floral pFxqHf Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Aus Black Diamond Meike Caribou Preußen Fritzi Rygsække BqUv4 Aus Black Diamond Meike Caribou Preußen Fritzi Rygsække BqUv4 Aus Black Diamond Meike Caribou Preußen Fritzi Rygsække BqUv4 Aus Black Diamond Meike Caribou Preußen Fritzi Rygsække BqUv4 Aus Black Diamond Meike Caribou Preußen Fritzi Rygsække BqUv4 Aus Black Diamond Meike Caribou Preußen Fritzi Rygsække BqUv4 Aus Black Diamond Meike Caribou Preußen Fritzi Rygsække BqUv4 Aus Black Diamond Meike Caribou Preußen Fritzi Rygsække BqUv4
Black Blusekjoler Blusekjoler Dutti Massimo Massimo Black Dutti q5qXprxw
Caribou Black Aus Diamond Rygsække Preußen Meike Fritzi
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Fritzi Aus Meike Diamond Caribou Preußen Rygsække Black
Dress Festkjoler Serenity Baker Cocktailkjoler Shoulder Irlina Lilac One Ted gqF0WXUq Festkjoler Cocktailkjoler Luisa Sista Cobalt Glam wUPqqCtH