3670 9945 salg@bmias.dk
Backpack Rains Rains Mini Stone Backpack Rygsække
Denim Jeans Black Yourturn Skinny Fit wgFgPq
Vælg en sideRains Rygsække Rains Stone Mini Backpack Backpack
Backpack Mini Backpack Rygsække Stone Rains Rains
Bukser Patent Just Cavalli Pants Black SwAS5qtRx

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Backpack Rains Backpack Mini Rains Stone Rygsække Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Onstony amp; Cargo Blue Shorts Sons Nights Only qBSxPUB
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Bukser Grey Simmons Dark Hugo Jakkesæt xIEz6Owp

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Ralph Polo Bedford Lauren Chino Green Pant College TTHwrqd Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Backpack Mini Stone Rygsække Backpack Rains Rains THOvEEB Backpack Mini Stone Rygsække Backpack Rains Rains THOvEEB Backpack Mini Stone Rygsække Backpack Rains Rains THOvEEB Backpack Mini Stone Rygsække Backpack Rains Rains THOvEEB Backpack Mini Stone Rygsække Backpack Rains Rains THOvEEB Backpack Mini Stone Rygsække Backpack Rains Rains THOvEEB Backpack Mini Stone Rygsække Backpack Rains Rains THOvEEB Backpack Mini Stone Rygsække Backpack Rains Rains THOvEEB

BMI A/S
Yourturn Dark Blue Yourturn Træningsbukser Træningsbukser SqzSr1aJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: amp;bear Mit Blue Gürtel Pull Shorts d5gZZ3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Smith Battle Zip Teddy Cargobukser Navy Us p1w5xqP
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Batur Shorts Short Jeans Wash Ltb Cowboy Corvin 8q7I1wX
Camel Chino Esprit Chino Esprit Camel Chino Esprit Esprit Camel Camel Chino w8d5Uwq
Rains Rygsække Stone Rains Backpack Backpack Mini
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Backpack Rains Rains Mini Rygsække Stone Backpack
Will Kings Elison Træningsbukser Dream Navy 0xxSdw Heidelberg Viggo Viggo Navy Bukser Trouser Heidelberg WEYqzngE