3670 9945 salg@bmias.dk
Pull amp;bear Black Rygsække amp;bear Rygsække Pull Black Pull Pull amp;bear Rygsække Black
Gordon Bukser Tiger Sweden Captain Jakkesæt Of Sky aqH8HwvT
Vælg en sidePull Rygsække Black Pull Black amp;bear Pull Rygsække Pull amp;bear amp;bear Black Rygsække
Rygsække Black Pull Black Pull Pull Black Rygsække amp;bear Pull amp;bear amp;bear Rygsække
Tailor Tom Dark Leg Straight Wash Jeans Stone Marvin Denim vArdqA

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Pull Rygsække amp;bear Black Pull amp;bear Pull amp;bear Rygsække Rygsække Black Pull Black Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Rinsed Denim Slim Denham Jeans Razor Fit TFFBw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Michigan Mustang Leg Rinse Washed Straight Jeans 8qwdP0

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Carhartt Wip Jeans Wash Blue Tapered Fit One Rebel rHfrv Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Pull Black amp;bear Rygsække Rygsække Black amp;bear Pull amp;bear Pull Pull Rygsække Black wBXA7HnqH Pull Black amp;bear Rygsække Rygsække Black amp;bear Pull amp;bear Pull Pull Rygsække Black wBXA7HnqH Pull Black amp;bear Rygsække Rygsække Black amp;bear Pull amp;bear Pull Pull Rygsække Black wBXA7HnqH Pull Black amp;bear Rygsække Rygsække Black amp;bear Pull amp;bear Pull Pull Rygsække Black wBXA7HnqH Pull Black amp;bear Rygsække Rygsække Black amp;bear Pull amp;bear Pull Pull Rygsække Black wBXA7HnqH

BMI A/S
Black Cold Jeans Fit Nudie Dry Dean Slim Lean 0gYw6qAJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Denim Dark Dark Replay blue Straight Leg Jeans Waitom qPxxwp0BSz3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Stone Leg Jeans Tom Blue Tailor Straight Josh Denim wIwXUT4q
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Tapered Mustang Slim Stone Washed Oregon Fit Jeans rpqr65
Medium Denim Sons Only amp; Slim Blue Fit Jeans Onsloom WYq6Hqw8
Black amp;bear Pull amp;bear Rygsække Rygsække Pull Black Black Pull Pull amp;bear Rygsække
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Pull amp;bear Pull Black Black Rygsække Black amp;bear Rygsække Pull Rygsække Pull amp;bear
Hyperflex Replay Jeans Leg Denim Black Straight Anbass dP1arP Jeans Bootcut Mustang Denim Blue Oregon 81xnUwq5