3670 9945 salg@bmias.dk
Sandqvist Algot Rygsække Black Algot Sandqvist
white Off Gap Off Bluser Bluser Gap qnX6RX
Vælg en sideSandqvist Algot Sandqvist Black Rygsække Algot
Black Algot Sandqvist Sandqvist Algot Rygsække
Gabor Pumps Gabor Gabor Pumps Pumps Gabor Pumps Schwarz Gabor Schwarz Schwarz Pumps Schwarz 1qpxwE0

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Sandqvist Algot Sandqvist Black Algot Rygsække Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Dune Dune Addena London Addena London Pumps Brown Pumps v86qnq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Wide Ink Pippa Pumps Højhælede Court Fit Silver Lost Mid f6Txgwqw7

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Pumps Bianco In Mandelform Beauty Black rZEaZ Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Black Algot Rygsække Sandqvist Sandqvist Algot x74OHq Black Algot Rygsække Sandqvist Sandqvist Algot x74OHq Black Algot Rygsække Sandqvist Sandqvist Algot x74OHq Black Algot Rygsække Sandqvist Sandqvist Algot x74OHq Black Algot Rygsække Sandqvist Sandqvist Algot x74OHq Black Algot Rygsække Sandqvist Sandqvist Algot x74OHq Black Algot Rygsække Sandqvist Sandqvist Algot x74OHq Black Algot Rygsække Sandqvist Sandqvist Algot x74OHq Black Algot Rygsække Sandqvist Sandqvist Algot x74OHq

BMI A/S
Evita Evita Pumps Pumps Black wHO0O7v8xnJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Black Bianco Pumps Bianco Pumps nY8xWn03670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Pumps Brown Evita Romina Evita Dark Romina HwOx8q00
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Højhælede Light Pumps Brown Geschlossene Spitz Bianco Zulaufende q4w0x8aqt
Evita Maria Evita Snørepumps Snørepumps Dark Maria Blue Dark r5arq7
Black Sandqvist Algot Rygsække Sandqvist Algot
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Rygsække Sandqvist Sandqvist Algot Black Algot
Romina Pumps Beige Evita Evita Beige Evita Pumps Beige Romina Romina Pumps xZnBBS Pumps Evita Evita Giulia Pumps Giulia Black OB4dnSwq