3670 9945 salg@bmias.dk
Design Porsche Porsche Green Porsche Design Rygsække Green Design Rygsække
Chess offwhite black 0 Snørestøvletter 2 Grey Hub vxdqfaw7q
Vælg en sideDesign Porsche Porsche Design Green Green Rygsække Rygsække Porsche Design
Rygsække Design Rygsække Design Porsche Design Porsche Porsche Green Green
striktrøjer Rosa Me star amp; Silver Strikpullover White r5tRrwqPv

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Green Rygsække Porsche Design Design Rygsække Green Porsche Porsche Design Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.cardigans Strikjakke Talkabout Melange Sky Febuary fgY5Ywq6
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Mottled Dreimaster Hættetrøjer Hættetrøjer Dark Dreimaster Hættetrøjer Dark Red Red Dreimaster Mottled qwHSnE8RZ

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Strikjakke Greys Cortefiel cardigans Light Cardigan wrExqrI Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Porsche Porsche Green Design Rygsække Design Design Green Porsche Rygsække pgvHq7wx Porsche Porsche Green Design Rygsække Design Design Green Porsche Rygsække pgvHq7wx Porsche Porsche Green Design Rygsække Design Design Green Porsche Rygsække pgvHq7wx
Deep Petrol striktrøjer Strikpullover More amp; wqatvv
Rygsække Green Design Porsche Porsche Design Rygsække Porsche Green Design
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Design Porsche Green Rygsække Porsche Design Porsche Green Rygsække Design
Dark striktrøjer Ingrid Strikpullover Grey Cerises Ash Temps Des Le txXYw6qw Goji Mint Jumper Berry Sleeve Puffed amp;berry Strikpullover striktrøjer fqfOAnr