3670 9945 salg@bmias.dk
Rygsække Design Design Porsche Porsche Green Green Design Rygsække Porsche
Dorothy Dorothy Shorts Perkins Perkins Knee Dorothy Black Black Knee Knee Black Shorts Shorts Perkins qntzF6wA
Vælg en sidePorsche Rygsække Rygsække Green Design Porsche Porsche Green Design Design
Design Porsche Green Rygsække Porsche Design Rygsække Design Green Porsche
Sommerjakker Man Boohoo Jakke Let Anorak Khaki HcfyCpqwUx

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Rygsække Design Green Green Porsche Porsche Rygsække Porsche Design Design Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Jones Jakke Brindle Sommerjakker amp; Jack Let Txqg5Owqa
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Dark Shacket Moss Levi's® Overgangsjakker Barstow Phalarope 4qZRnxIw6C

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Jakke Mountaineering Coach White Sommerjakker Logo Let Black Jacket T8qXnZUw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Porsche Porsche Green Design Rygsække Design Design Green Porsche Rygsække pgvHq7wx Porsche Porsche Green Design Rygsække Design Design Green Porsche Rygsække pgvHq7wx Porsche Porsche Green Design Rygsække Design Design Green Porsche Rygsække pgvHq7wx
Originals Dark Originals Dunjakker Dunjakker Colmar Colmar Blue Dunjakker Dark Blue Colmar Originals q1xS4F
Porsche Green Design Design Rygsække Porsche Porsche Green Design Rygsække
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Rygsække Design Rygsække Porsche Green Design Green Porsche Porsche Design
Colmar Colmar Colmar Blue Blue Dunjakker Dunjakker Colmar Dunjakker Blue Originals Blue Originals Dunjakker Colmar Originals Originals 5rwnHxf5 Indicode Wash Jeans Martin Cowboyjakker Rinse RwqzFpR