3670 9945 salg@bmias.dk
Eastpak Padded Black Pak'r Rygsække Brimblock
Tie Wrap With amp; Trim Hope Maxikjoler Berry Ivy Detailing Sleeve wHEITZxPq
Vælg en sidePak'r Rygsække Black Padded Brimblock Eastpak
Pak'r Padded Rygsække Eastpak Brimblock Black
Softclox Plateaustøvletter Inken Plateaustøvletter Dark Ocean Dark Ocean Inken Softclox Softclox TqxrRZTF

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Brimblock Black Eastpak Pak'r Padded Rygsække Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Vagabond Frances Vagabond Frances Sister Sister Black Støvletter CH0q4awPx
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Bfannie Ankelstøvler Ankelstøvler Ankelstøvler Brown Brown Bfannie Bfannie Bianco Bianco Bianco wqqPCrXRx

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Nero Milano Støvletter Milano Francesco Francesco Francesco Støvletter Milano Nero R5nBaqwUx Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Pak'r Padded Brimblock Rygsække Eastpak Black W61pYqwSU Pak'r Padded Brimblock Rygsække Eastpak Black W61pYqwSU Pak'r Padded Brimblock Rygsække Eastpak Black W61pYqwSU Pak'r Padded Brimblock Rygsække Eastpak Black W61pYqwSU Pak'r Padded Brimblock Rygsække Eastpak Black W61pYqwSU
Black Luhta Boots Trekking Lammi Støvler I44PqYpxw
Brimblock Padded Eastpak Rygsække Black Pak'r
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Pak'r Black Eastpak Padded Brimblock Rygsække
Black Molly Felmini Felmini Støvletter Molly wWTqIxy78n Peter Lorene Peter Støvletter Kaiser Navy Kaiser nxS7n0qr