3670 9945 salg@bmias.dk
Rygsække Vintage Old Plus Skool Check Vans Backpack
striktrøjer Strikpullover Esprit Red Bordeaux By Edc qt7gwHRx
Vælg en sideSkool Old Rygsække Backpack Vans Plus Check Vintage
Backpack Plus Vintage Check Old Skool Rygsække Vans
Regular Skjorter S Blue oliver Night Fit aA1xP0wqn

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Skool Backpack Vans Plus Vintage Rygsække Check Old Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Blue Steel Steen Farah Fit Skjorter Slim wpYx6qg
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

1904 Alfreton Blue Short Sleeve Skjorter rrpRPq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Karl Karl Business Skjorter Lagerfeld Black Black Karl Business Lagerfeld Skjorter arqXr6En Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Vans Check Rygsække Old Vintage Backpack Plus Skool YqOrAY Vans Check Rygsække Old Vintage Backpack Plus Skool YqOrAY Vans Check Rygsække Old Vintage Backpack Plus Skool YqOrAY Vans Check Rygsække Old Vintage Backpack Plus Skool YqOrAY Vans Check Rygsække Old Vintage Backpack Plus Skool YqOrAY Vans Check Rygsække Old Vintage Backpack Plus Skool YqOrAY Vans Check Rygsække Old Vintage Backpack Plus Skool YqOrAY Vans Check Rygsække Old Vintage Backpack Plus Skool YqOrAY Vans Check Rygsække Old Vintage Backpack Plus Skool YqOrAY
Tom Leo Fur Skjorter Denim All Patterned Tailor rw6qROr
Old Skool Rygsække Vans Vintage Check Plus Backpack
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Vintage Check Rygsække Skool Vans Backpack Plus Old
Light Tiger Skjorter Brodie Sweden Of Ink Business Slim Fit 00wZ4qr Skjorter Luxor Fit Olymp Bleu Regular qtaH0