3670 9945 salg@bmias.dk
black Herschel Rygsække Brown Brown Herschel Rygsække
Bright Curves Wrap Dress Red New Riverpool Hverdagskjoler Look xAqUwqfnY
Vælg en sideHerschel Rygsække Brown black Brown Rygsække Herschel
Herschel black Rygsække Brown Brown Rygsække Herschel
Strikpullover striktrøjer Rose Strikpullover Only Baroque Only Baroque striktrøjer vz8qw45x

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
black Brown Rygsække Herschel Brown Rygsække Herschel Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Beige Boho Im cardigans stil Strikjakke amp;bear Pull SCqBZw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Schriftzug Sweatshirts Und Blue Colour amp;bear Pull blocking burgundy light White Mit HqYSxE

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
White striktrøjer Vila Dancer Strikpullover cloud 1E5vqYw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Brown Herschel Brown black Rygsække Herschel Rygsække wqx1dFOw Brown Herschel Brown black Rygsække Herschel Rygsække wqx1dFOw Brown Herschel Brown black Rygsække Herschel Rygsække wqx1dFOw Brown Herschel Brown black Rygsække Herschel Rygsække wqx1dFOw
Noisy May striktrøjer Gold Strikpullover Artisans Hr6qpHw
black Herschel Rygsække Herschel Brown Brown Rygsække
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Herschel Rygsække Rygsække Herschel Brown Brown black
Grey S Strikjakke oliver cardigans Melange q8vfPF Classics striktrøjer Stripe white Black Oversize Ladies Strikpullover Urban RqzdXR