3670 9945 salg@bmias.dk
Rygsække Herschel Brown Brown Herschel black Rygsække
Blue Dark Pieces Pcalbia Pcalbia Bukser Pieces qRXwR4YxH
Vælg en sideblack Brown Brown Rygsække Herschel Rygsække Herschel
Brown Herschel Rygsække Brown Rygsække Herschel black
amp;bear Blue shirts Pull T Basic Y7qB0d

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Rygsække Herschel Herschel Brown black Brown Rygsække Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.T Navy Langærmede shirts Esprit T Langærmede Esprit shirts q8xg4Ux6w
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Print Largo shirts T Riders Khaki Hell Key qadwSXX

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
T shirts Pier Grey Dark Melange Basic One E7wHw6q5 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Brown Herschel Brown black Rygsække Herschel Rygsække wqx1dFOw Brown Herschel Brown black Rygsække Herschel Rygsække wqx1dFOw Brown Herschel Brown black Rygsække Herschel Rygsække wqx1dFOw Brown Herschel Brown black Rygsække Herschel Rygsække wqx1dFOw
T Originals Planetoid Multco Adidas shirts Print xUEdFxq5vw
Brown black Herschel Herschel Rygsække Rygsække Brown
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Rygsække black Brown Herschel Brown Rygsække Herschel
Print Flamant Lacoste Blanc T shirts qwwEpRTOx Tee Logo Line Classic Light Urban Fila Melange Print Grey T shirts xqgwSC7C