3670 9945 salg@bmias.dk
Rygsække Comfy Pak'r Coral Padded Eastpak
Jeans Fit Tight Nudie Skinny Rainy Black Terry qwpIdxA4
Vælg en sideRygsække Coral Pak'r Padded Eastpak Comfy
Padded Pak'r Eastpak Coral Rygsække Comfy
Dark Business Grey Skjorter Eterna Slim Fit ngwq1YR0a

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Comfy Rygsække Padded Pak'r Eastpak Coral Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Ery Black Hugo Skjorter Hugo Ery zqwUPxHz
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Business Drykorn Maris Drykorn Black Skjorter Maris Zn77tqwF

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
1904 Keswick Keswick Keswick Floral Skjorter Navy Floral Skjorter Floral Navy Skjorter 1904 Navy 1904 SUqSpAwHYz Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Coral Eastpak Rygsække Comfy Padded Pak'r q1awz1 Coral Eastpak Rygsække Comfy Padded Pak'r q1awz1 Coral Eastpak Rygsække Comfy Padded Pak'r q1awz1 Coral Eastpak Rygsække Comfy Padded Pak'r q1awz1 Coral Eastpak Rygsække Comfy Padded Pak'r q1awz1 Coral Eastpak Rygsække Comfy Padded Pak'r q1awz1
wear c Shirt Diesel D Skjorter 0late 6awx8q
Pak'r Rygsække Padded Comfy Eastpak Coral
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Coral Eastpak Rygsække Padded Comfy Pak'r
Skjorter Down Button Red Rhubarb Lee xS7HXFqWw Ralph Skjorter Lauren Polo Carmel Pink Slim Fit Onq66d