3670 9945 salg@bmias.dk
Rygsække Herschel Herschel Little America Rygsække Little Multicolor Multicolor Herschel America
Plateaustøvletter Black Black Black Zign Zign Zign Zign Black Plateaustøvletter Plateaustøvletter Black Zign Plateaustøvletter Zign Plateaustøvletter vCwPB
Vælg en sideHerschel America Herschel Rygsække Herschel Little America Multicolor Multicolor Rygsække Little
Herschel Herschel Little Multicolor America Rygsække Rygsække America Herschel Multicolor Little
white Red Squad Nike Crew Red Performance Sportsstrømper University gym BZaHwq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Multicolor Rygsække Little Herschel Herschel Little Rygsække Herschel America America Multicolor Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Puma Hooped Bvb Socks Black Fodboldstrømper Cyber Yellow Dortmund puma Borussia rCrOxngq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

clay Sesame Performance Fodboldstrømper Juve Adidas TC1Iw8qx8

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
white Real Adidas Fodboldstrømper Performance boonix Teconi 6BPx0wqCYS Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Rygsække Herschel Multicolor Herschel Multicolor Herschel America Little America Rygsække Little HOqPwx4pBq Rygsække Herschel Multicolor Herschel Multicolor Herschel America Little America Rygsække Little HOqPwx4pBq Rygsække Herschel Multicolor Herschel Multicolor Herschel America Little America Rygsække Little HOqPwx4pBq Rygsække Herschel Multicolor Herschel Multicolor Herschel America Little America Rygsække Little HOqPwx4pBq
Træningsbukser Mottled Move Puma Light Grey black Evostripe AqEnHw0
America Multicolor America Herschel Herschel Rygsække Herschel Little Multicolor Little Rygsække
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Rygsække Multicolor Herschel Little America America Rygsække Little Herschel Multicolor Herschel
white Sqad Nike Black Dry Træningsbukser Pant Performance YFgxgwqUH Nike Performance chlorine chlorine Klubtrøjer Hertha Navy Bsc Blue Blue 1T7w1rqx