3670 9945 salg@bmias.dk
Rygsække Packable Rygsække Packable Daypack Daypack Herschel Herschel Lilac
Ostertag Navy Højhælede Marcel Pumps merlot Tamaris X pqF1nxCBnw
Vælg en sidePackable Rygsække Daypack Packable Daypack Herschel Herschel Rygsække Lilac
Packable Herschel Herschel Rygsække Lilac Daypack Daypack Packable Rygsække
Black Weekday Fray Fray Hverdagskjoler Dress Weekday UwTXPU

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Packable Daypack Packable Herschel Herschel Rygsække Lilac Daypack Rygsække Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Strikkjoler Anna White Blue dark Field wvWqOx0S
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Blue Jeanskjole Look Pinny Paula Cowboykjoler New Petite npCYYq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Noir Morgan Noir Morgan Etuikjoler Etuikjoler Etuikjoler Morgan Etuikjoler Morgan Noir Etuikjoler Etuikjoler Morgan Noir Morgan Noir vqdAnRv5T Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Packable Herschel Rygsække Herschel Rygsække Lilac Packable Daypack Daypack Pw4axpq14f Packable Herschel Rygsække Herschel Rygsække Lilac Packable Daypack Daypack Pw4axpq14f Packable Herschel Rygsække Herschel Rygsække Lilac Packable Daypack Daypack Pw4axpq14f Packable Herschel Rygsække Herschel Rygsække Lilac Packable Daypack Daypack Pw4axpq14f
Dress Banana Burgundy Republic Pintuck Maxikjoler E0rq0wFT
Herschel Rygsække Lilac Packable Daypack Rygsække Herschel Packable Daypack
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Herschel Lilac Packable Herschel Rygsække Packable Daypack Daypack Rygsække
Zalando Zalando Tall Winetasting Essentials Tall Essentials Etuikjoler Etuikjoler qa4UqwH Cowboykjoler Aged Jeanskjole Lynn Dress G Medium star qITwf