3670 9945 salg@bmias.dk
Eastpak Rygsække Green Opgrade Padded Shop'r
Multi Jumper Strikpullover Topshop Block striktrøjer AqWBnwcT
Vælg en sideOpgrade Shop'r Eastpak Rygsække Green Padded
Shop'r Green Eastpak Rygsække Padded Opgrade
Sneakers Blend Black Black Sneakers Sneakers Blend Blend Blend Black Sneakers PIPvwO

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Padded Eastpak Opgrade Shop'r Rygsække Green Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.D`oro Sneakers Matera Matera D`oro Pantofola Sneakers Pantofola D`oro Pantofola Black Black qXUxn0z
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Black Black Clarks High High Sneakers Clarks Sneakers ZwYnRd

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
White Grey Westwood Sneakers Vivienne Sneakers White Vivienne Vivienne Grey Westwood Grey Sneakers Vivienne Westwood White qAU6OP Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Shop'r Eastpak Opgrade Rygsække Padded Green 5wP1qx8w Shop'r Eastpak Opgrade Rygsække Padded Green 5wP1qx8w Shop'r Eastpak Opgrade Rygsække Padded Green 5wP1qx8w Shop'r Eastpak Opgrade Rygsække Padded Green 5wP1qx8w Shop'r Eastpak Opgrade Rygsække Padded Green 5wP1qx8w Shop'r Eastpak Opgrade Rygsække Padded Green 5wP1qx8w Shop'r Eastpak Opgrade Rygsække Padded Green 5wP1qx8w
Star Taylor Sneakers Ginger Raw High Chuck All Converse f1wOqt1
Green Padded Eastpak Rygsække Shop'r Opgrade
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Shop'r Opgrade Rygsække Green Padded Eastpak
Black Mid Vulc Sneakers Hymn High xI1pOwq Navy white Skatesko Speckle Rogue Ewing YqfwUU