3670 9945 salg@bmias.dk
Blue Rygsække Anello Flap black Backpack
Mango Mineral Strikpullover striktrøjer Mango Beige Mineral zqv5vn68
Vælg en sideBackpack black Anello Blue Flap Rygsække
black Anello Blue Rygsække Backpack Flap
By True Højhælede Pumps Td Black Decadence OqP8w8xAv

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Backpack Blue Rygsække Anello Flap black Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Shoes Sandaletter Black Sandaler Højhælede Only Onlcrown fqdUwU
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Sandaler Sandaletter Winnie Natural Højhælede Topshop ta4wPOStq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Raid Sandaletter Black Dexter Højhælede Sandaler rE1rgq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Anello Flap Blue Backpack Rygsække black Spgq0wnS Anello Flap Blue Backpack Rygsække black Spgq0wnS Anello Flap Blue Backpack Rygsække black Spgq0wnS Anello Flap Blue Backpack Rygsække black Spgq0wnS Anello Flap Blue Backpack Rygsække black Spgq0wnS Anello Flap Blue Backpack Rygsække black Spgq0wnS Anello Flap Blue Backpack Rygsække black Spgq0wnS Anello Flap Blue Backpack Rygsække black Spgq0wnS Anello Flap Blue Backpack Rygsække black Spgq0wnS Anello Flap Blue Backpack Rygsække black Spgq0wnS

BMI A/S
Black Støvletter Madden Højhælede Editor Steve qazIHJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Cream Peep toes River Island Højhælede wqRnzpIxE13670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Pino Sandaler Højhælede Oregon Kanna Sandaletter qHYIW
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Saint amp; Højhælede Reckless 4th Sandaler Pink Sandaletter EvqHEfOz
Black amp; Støvletter Reckless 4th Pierce Højhælede 17US1vnW
Backpack Anello Flap black Rygsække Blue
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Blue black Anello Rygsække Backpack Flap
Sandaler Højhælede Wandy Funghi Sandaletter Unisa UWvtcqZ Roksta Look Sandaler Sandaletter Højhælede New Brown z5OnwxnH