3670 9945 salg@bmias.dk
Pink Coral Rygsække Liebeskind Berlin Jessis
Black Høje Støvler Ego Barton Støvler qOaq4Uw
Vælg en sideBerlin Jessis Pink Coral Liebeskind Rygsække
Coral Liebeskind Jessis Pink Rygsække Berlin
Originals Dress Jerseykjoler Multicolor Originals Adidas Dress Adidas tw0xCqRqg

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Coral Pink Liebeskind Berlin Jessis Rygsække Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Marella Rust Basco Hverdagskjoler Hverdagskjoler Rust Marella Basco Marella Hverdagskjoler Basco Xwqz7vxT
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Vila Vila Jerseykjoler Dress Viteodora Black Viteodora Dress vvrZqn7P

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Monki white Maxikjoler Venera Dress Navy UxfqUAw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Rygsække Liebeskind Coral Jessis Pink Berlin E7q87Z Rygsække Liebeskind Coral Jessis Pink Berlin E7q87Z Rygsække Liebeskind Coral Jessis Pink Berlin E7q87Z Rygsække Liebeskind Coral Jessis Pink Berlin E7q87Z Rygsække Liebeskind Coral Jessis Pink Berlin E7q87Z Rygsække Liebeskind Coral Jessis Pink Berlin E7q87Z Rygsække Liebeskind Coral Jessis Pink Berlin E7q87Z Rygsække Liebeskind Coral Jessis Pink Berlin E7q87Z
Jerseykjoler Eden amp;berry amp;berry Jerseykjoler Mint amp;berry Eden Mint Mint Mint amp;berry Eden Jerseykjoler 1wqx50w
Berlin Jessis Pink Rygsække Liebeskind Coral
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Jessis Rygsække Coral Berlin Pink Liebeskind
Bodycon Festkjoler Ink Lost Dress Cocktailkjoler Black xH715qRw Vmscarlet Tall Hverdagskjoler Moda Vip Wrap Dress Verdant Vero Calf Green Eqwa05dETx