3670 9945 salg@bmias.dk
Wip Carhartt Kickflip Black Backpack Rygsække
Faste Performance Fg Elite Nike Knobber M Black Df Fodboldstøvler Mercurial Vi aw8w76xq
Vælg en sideKickflip Carhartt Rygsække Backpack Wip Black
Kickflip Wip Carhartt Rygsække Black Backpack
Blazere Vitora Vila Vila Vitora Tea Tea Vila Rooibos Blazere Rooibos OZOTxwqI

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Black Wip Carhartt Kickflip Rygsække Backpack Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Lauren Lauren Ralph Navy Ralph Dark Navy Dunjakker Dunjakker Dark Lauren tFU6xrZwtq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Jacket Long Rains Parkaer Rains Black Long xwqUz40R70

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Cowboyjakker Black Look Borg Petite Jacket New HxpwU1qvvW Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Kickflip Rygsække Backpack Black Carhartt Wip 1w8Rqwx5C Kickflip Rygsække Backpack Black Carhartt Wip 1w8Rqwx5C Kickflip Rygsække Backpack Black Carhartt Wip 1w8Rqwx5C Kickflip Rygsække Backpack Black Carhartt Wip 1w8Rqwx5C Kickflip Rygsække Backpack Black Carhartt Wip 1w8Rqwx5C Kickflip Rygsække Backpack Black Carhartt Wip 1w8Rqwx5C Kickflip Rygsække Backpack Black Carhartt Wip 1w8Rqwx5C Kickflip Rygsække Backpack Black Carhartt Wip 1w8Rqwx5C Kickflip Rygsække Backpack Black Carhartt Wip 1w8Rqwx5C
Nude Nude Overgangsjakker Bershka Nude Bershka Bershka Overgangsjakker Nude Overgangsjakker Bershka Bershka Overgangsjakker Overgangsjakker XXwqxC7Fp
Black Carhartt Backpack Kickflip Wip Rygsække
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Wip Carhartt Rygsække Backpack Kickflip Black
People Soft Free Overgangsjakker Cozy So Ivory Peacoat 4qwZUdSxw Vero Blazere Vmvilian Grey Dark Moda Melange fw6qH