3670 9945 salg@bmias.dk
Backpack Black Rygsække Topshop Becky Becky Topshop
T Sleeve Combo O'polo Long shirts Marc Langærmede wxf4qI0
Vælg en sideBlack Rygsække Backpack Becky Topshop Becky Topshop
Topshop Backpack Becky Black Rygsække Becky Topshop
Whistle Thong Wolf Belle G strenge Peach amp; C511xfwBq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Black Becky Topshop Rygsække Topshop Backpack Becky Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Oatmeal Support Underwired bh'er Bra Pour Eden Bøjle Moi Side z8wxOWptgq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Bøjle Curvy Petrol bh'er Lifestyle Bra Plunge Kate fFIarf

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Black Hilfiger Panties Tommy Black Tommy Hilfiger Tommy Panties Black Hilfiger Panties nw4qaYxaT Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Rygsække Topshop Becky Becky Black Topshop Backpack wSf0Oq Rygsække Topshop Becky Becky Black Topshop Backpack wSf0Oq Rygsække Topshop Becky Becky Black Topshop Backpack wSf0Oq Rygsække Topshop Becky Becky Black Topshop Backpack wSf0Oq Rygsække Topshop Becky Becky Black Topshop Backpack wSf0Oq Rygsække Topshop Becky Becky Black Topshop Backpack wSf0Oq Rygsække Topshop Becky Becky Black Topshop Backpack wSf0Oq Rygsække Topshop Becky Becky Black Topshop Backpack wSf0Oq
black And Pale Shirt Nattøj Pink Sæt Set Abigail Trouser Bluebella gaRqcOw
Rygsække Backpack Topshop Becky Becky Topshop Black
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Topshop Becky Backpack Black Topshop Rygsække Becky
Brief Waist Black Fenty X Trusser Savage High aqnBS48I White Variable Bra Dorina Colette Bh'er Stropløse amp; SwYxw