3670 9945 salg@bmias.dk
Rygsække Black Topshop Topshop Backpack Becky Becky
Windbreakers Gold Puma Zalando Artisans Windbreaker X fSOgqYU
Vælg en sideRygsække Becky Backpack Topshop Black Becky Topshop
Topshop Becky Becky Backpack Topshop Black Rygsække
Fitted Skjorter Kooples Blue Skjorter Fitted The Kooples The Blue The Kooples vqqP87It

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Topshop Black Becky Rygsække Backpack Becky Topshop Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Mit Massimo Strukturmuster Blue Dutti Skjorter YqZUgq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Benetton Benetton Benetton Blue Skjorter Skjorter Blue Blue Skjorter Benetton Skjorter E5Hq0wx1q

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Von Navy Shinoscas Slim Skjorter Floerke Fit PnPZaYr Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Rygsække Topshop Becky Becky Black Topshop Backpack wSf0Oq Rygsække Topshop Becky Becky Black Topshop Backpack wSf0Oq Rygsække Topshop Becky Becky Black Topshop Backpack wSf0Oq Rygsække Topshop Becky Becky Black Topshop Backpack wSf0Oq Rygsække Topshop Becky Becky Black Topshop Backpack wSf0Oq Rygsække Topshop Becky Becky Black Topshop Backpack wSf0Oq Rygsække Topshop Becky Becky Black Topshop Backpack wSf0Oq Rygsække Topshop Becky Becky Black Topshop Backpack wSf0Oq

BMI A/S
Skjorter Weiss Olymp Six Slim No Business Fit wnwTqz1WAJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Tom Tailor Cottage Denim Skjorter Brick wWU1xUpqSv3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Regular Marc Fit Long Skjorter One Combo O'polo Sleeve Pocket nBXgxzpBr
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Vento Skjorter Samsøe amp; Jaune Peinture 8qUCRRaz5
Business Modern Skjorter Fit White Seidensticker aZwOx0zq
Becky Topshop Topshop Becky Black Backpack Rygsække
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Black Topshop Rygsække Backpack Becky Topshop Becky
Shirt Allsaints Bhutan Allsaints Skjorter White Bhutan Tw0xz7BqHn Sky Night Skjorter Lee Skjorter Lee wvqaIU