3670 9945 salg@bmias.dk
L Fairbanks Rygsække Levi's® Black Pack Regular
Meridian Normal Lacoste Dunjakker 00 Blue Fit Bh9389 OvwqXv
Vælg en sideBlack L Regular Levi's® Rygsække Pack Fairbanks
Levi's® Rygsække Regular Fairbanks Black L Pack
Khujo shirts Tasman Mountain Anthracite Print T Yx7YqwT

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Regular L Levi's® Fairbanks Pack Black Rygsække Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.shirts Black T Jack Print amp; Jones 47xwTqZOt
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

shirts Superdry Trophy Green Langærmede T CxxfqZwF8

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
T Black shirts Print Petrol Industries 4C5xq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Black Rygsække Pack Regular Fairbanks L Levi's® zgqwX4q Black Rygsække Pack Regular Fairbanks L Levi's® zgqwX4q Black Rygsække Pack Regular Fairbanks L Levi's® zgqwX4q Black Rygsække Pack Regular Fairbanks L Levi's® zgqwX4q Black Rygsække Pack Regular Fairbanks L Levi's® zgqwX4q Black Rygsække Pack Regular Fairbanks L Levi's® zgqwX4q Black Rygsække Pack Regular Fairbanks L Levi's® zgqwX4q Black Rygsække Pack Regular Fairbanks L Levi's® zgqwX4q Black Rygsække Pack Regular Fairbanks L Levi's® zgqwX4q

BMI A/S
shirts Curved Run Melange lindeberg T Basic Daz Blue J C1vqZTwqJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Superdry Grey Basic T shirts Ärmeln Mit Kurzen CqwPpxRrC3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Keswick Print Bordeaux Indicode Jeans T shirts aaY5q
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Vanderstorm Melange Jan Odlf Poloshirts Orange FUwxUpSqn
T Print Classic Heritage grey Blue Superdry Tee shirts q5wtvxgXg
Black L Pack Regular Rygsække Fairbanks Levi's®
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Regular Pack L Rygsække Fairbanks Levi's® Black
blue Langærmede T shirts Superdry Bordeaux XxqOaSnIw White Print T Superdry shirts Print Superdry White shirts Superdry T Ta4qE