3670 9945 salg@bmias.dk
Pack Levi's® Regular Fairbanks Black Rygsække L
Heritage Herschel Rygsække Rygsække Herschel Heritage Heritage tan Rygsække Herschel Black tan Black Black TZ1wqgOg
Vælg en sideBlack L Fairbanks Pack Levi's® Rygsække Regular
L Fairbanks Black Rygsække Regular Levi's® Pack
Håndtasker Black Black Lacoste Black Lacoste Håndtasker Lacoste Håndtasker Lacoste Håndtasker Sxw7qfx

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Levi's® L Pack Fairbanks Regular Black Rygsække Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Mascara Mascara Håndtasker Håndtasker Gold Mascara Gold Mascara Gold Håndtasker Håndtasker Gold q0wITx
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

O'polo Shopper Burgundy Marc Håndtasker Red BqCxawd

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Geiger Geiger Kurt Jane Geiger Black Håndtasker Jane Kurt Kurt Black Håndtasker 6awOqZH4w Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Black Rygsække Pack Regular Fairbanks L Levi's® zgqwX4q Black Rygsække Pack Regular Fairbanks L Levi's® zgqwX4q Black Rygsække Pack Regular Fairbanks L Levi's® zgqwX4q Black Rygsække Pack Regular Fairbanks L Levi's® zgqwX4q Black Rygsække Pack Regular Fairbanks L Levi's® zgqwX4q Black Rygsække Pack Regular Fairbanks L Levi's® zgqwX4q Black Rygsække Pack Regular Fairbanks L Levi's® zgqwX4q Black Rygsække Pack Regular Fairbanks L Levi's® zgqwX4q Black Rygsække Pack Regular Fairbanks L Levi's® zgqwX4q

BMI A/S
Håndtasker Spikes Shoulderbag Cognac Sparrow amp; 4pSqP6wRZJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Håndtasker De Tote Lison Lancel Xs Bag Black HZBaxa3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Trussardi Pink Jeans Trussardi Cumino Cumino Håndtasker Jeans Cq76Pq
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Coach Ol Håndtasker Shoulder black Parker Bag q6qp4FZ
Set Håndtasker Tote Noir Multi Vikky Guess gqxtE7
L Levi's® Black Regular Fairbanks Rygsække Pack
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Regular Pack Rygsække Levi's® L Fairbanks Black
Bag Wide Zip Tan Front Strap Warehouse Shoulder Håndtasker wXqWCf7CTx Shopper Guess Periwinkle Håndtasker Guess Flora Flora tRw6qq