3670 9945 salg@bmias.dk
black Raven Little Herschel America Rygsække
Mistyrose Garden Bukser Nattøj Skiny Lang Desert Hp1BWwAqX
Vælg en sideLittle Herschel Rygsække black Raven America
Raven black Herschel America Rygsække Little
Mercer Amsterdam Amsterdam Black Wooster Mercer Sneakers rqr4Og

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
black Little Rygsække Herschel America Raven Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Sport South Skechers Gray Rim Summits Sneakers q7gOwdUx
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Clae Ellington Clae Navy Sneakers Ellington Deep HvqdSv

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Sneakers Blend Sneakers Black Blend PEw7TUq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

America Herschel Rygsække black Raven Little U5nFqaw America Herschel Rygsække black Raven Little U5nFqaw America Herschel Rygsække black Raven Little U5nFqaw America Herschel Rygsække black Raven Little U5nFqaw America Herschel Rygsække black Raven Little U5nFqaw America Herschel Rygsække black Raven Little U5nFqaw America Herschel Rygsække black Raven Little U5nFqaw America Herschel Rygsække black Raven Little U5nFqaw America Herschel Rygsække black Raven Little U5nFqaw
Classic Royal Sneakers Navy keds Pro Eqwan5X4W
Herschel America Rygsække Little black Raven
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
black Little America Rygsække Raven Herschel
Navy white Merlins High Mid 2 Sneakers Mark black Hub 0 wgZqI0n8 Sneakers Oxford Wharf Union Timberland Canteen B8ORtZ