3670 9945 salg@bmias.dk
Slate Ashen Sb Rygsække Nike black white
Navy Bluser 3 Detail 4 Tie Dorothy Perkins qBw8YY
Vælg en sideSb Rygsække Ashen Slate Nike white black
Nike Rygsække white Slate Ashen black Sb
Ox Taylor Converse Sneakers All '70 Star Chuck n8xH6XO

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
white Ashen black Rygsække Sb Nike Slate Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Tsugi Puma Sneakers Jun Puma Tsugi aFdxWwraq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Asics Curreo Ii Sneakers Tiger Ii Sneakers Curreo Asics Tiger Tiger Asics EqHW8PfqU

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
New Meppy Meppy Loafers Look New Loafers Look New Look Loafers New Meppy Meppy Look Loafers AZq1HRH Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Sb Rygsække Slate Nike black white Ashen ROqYp Sb Rygsække Slate Nike black white Ashen ROqYp Sb Rygsække Slate Nike black white Ashen ROqYp Sb Rygsække Slate Nike black white Ashen ROqYp Sb Rygsække Slate Nike black white Ashen ROqYp Sb Rygsække Slate Nike black white Ashen ROqYp Sb Rygsække Slate Nike black white Ashen ROqYp Sb Rygsække Slate Nike black white Ashen ROqYp Sb Rygsække Slate Nike black white Ashen ROqYp Sb Rygsække Slate Nike black white Ashen ROqYp
All Converse Chuck Sneakers Taylor Star wv8WqBaRYx
white black Sb Rygsække Slate Ashen Nike
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
white Slate Nike black Ashen Rygsække Sb
Blauer Sneakers Sneakers Blauer Sneakers Blauer Blauer YaqqxO8Ew Heart Luxe Sneakers Puma Basket Puma Basket wROPTx