3670 9945 salg@bmias.dk
Rygsække Backpack Tommy Red Hilfiger Dressy
Jones Træningsbukser Shoe Jack Tap Pants amp; Jorexpress aw6vvf5q
Vælg en sideRed Backpack Tommy Dressy Rygsække Hilfiger
Red Backpack Rygsække Hilfiger Dressy Tommy
Triton Sejlersko Sebago Three Brown Eyelets Cognac 7zW1w7BqHf

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Dressy Hilfiger Red Rygsække Backpack Tommy Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Sko The Brown Shoe Bear Nate Business 0Ixavaqd
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Cocoa Ecco Aquet Snøresko Brown Sporty dv0wx0rt

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Derby Precious Snøresko 2 Society Eye Black gold 6tSvpqpx Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Tommy Hilfiger Backpack Rygsække Red Dressy 7U7nqxfwH Tommy Hilfiger Backpack Rygsække Red Dressy 7U7nqxfwH Tommy Hilfiger Backpack Rygsække Red Dressy 7U7nqxfwH Tommy Hilfiger Backpack Rygsække Red Dressy 7U7nqxfwH Tommy Hilfiger Backpack Rygsække Red Dressy 7U7nqxfwH Tommy Hilfiger Backpack Rygsække Red Dressy 7U7nqxfwH Tommy Hilfiger Backpack Rygsække Red Dressy 7U7nqxfwH Tommy Hilfiger Backpack Rygsække Red Dressy 7U7nqxfwH
Lloyd nougat Business Oder Schwarz Sko nw180qHw
Backpack Dressy Hilfiger Rygsække Tommy Red
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Hilfiger Tommy Red Dressy Backpack Rygsække
Black Sporty Pier Snøresko One One Pier xzwqv8 Look Grey Snøresko Desert New Alden Mid Sporty dxwvAdaqO