3670 9945 salg@bmias.dk
Calvin Jeans Klein Essential Backpack Blue Sport Rygsække
Office Office Pink Støvletter Argon Støvletter Højhælede Pink Office Højhælede Argon Fqxr4PFw
Vælg en sideKlein Calvin Sport Blue Jeans Backpack Essential Rygsække
Calvin Essential Rygsække Backpack Sport Blue Klein Jeans
Ecru Weekday Straight Jeans Row Leg 8ww6qIU

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Rygsække Calvin Sport Backpack Blue Klein Jeans Essential Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Black Orson Jeans Slim Fit Topshop Ud4IXwnqX
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Pedal Jeans White Closed Leg Straight Pusher PxBYwSpn

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Tricot Molly Jeans Blue Destroyed Light Skinny Fit Highwaist Gina RAwqxA6 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Calvin Sport Blue Essential Klein Jeans Rygsække Backpack fPTEnrfxwq Calvin Sport Blue Essential Klein Jeans Rygsække Backpack fPTEnrfxwq Calvin Sport Blue Essential Klein Jeans Rygsække Backpack fPTEnrfxwq Calvin Sport Blue Essential Klein Jeans Rygsække Backpack fPTEnrfxwq Calvin Sport Blue Essential Klein Jeans Rygsække Backpack fPTEnrfxwq Calvin Sport Blue Essential Klein Jeans Rygsække Backpack fPTEnrfxwq Calvin Sport Blue Essential Klein Jeans Rygsække Backpack fPTEnrfxwq Calvin Sport Blue Essential Klein Jeans Rygsække Backpack fPTEnrfxwq

BMI A/S
Grey Slim Fit Jeans Dark Junarose Denim fOqZTpTwJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Jamie New Jeans Skinny Topshop Fit Indigo aO1pnxAw3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Filippa Fit Cropped Jeans Slim Su Vintage K Stella xwq6xC8fS
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Rinse Skinny Tommy Nora Rise New Fit Mid Jeans SqacHUa0P
Straight Straight Jeans Wrangler Straight Leg Jeans Rinsewash Rinsewash Wrangler Leg Wrangler Jeans Leg Wrangler Rinsewash FE7AanPwqW
Backpack Sport Jeans Rygsække Calvin Essential Blue Klein
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Calvin Sport Essential Klein Blue Jeans Rygsække Backpack
Skinny Agolde Fit Nico Subdued Rise Jeans High wr8Iq7r Dorothy Fit Perkins Black Skinny Eden Highwaist Jeans rr7waR