3670 9945 salg@bmias.dk
Studded Dkny Rygsække silver Bari Backpack Black
amp;odd Even Red Etuikjoler amp;odd Etuikjoler Even t7rw7vq
Vælg en sideDkny Backpack silver Bari Studded Black Rygsække
silver Dkny Studded Rygsække Backpack Bari Black
Jeans Leg Severe Of New Tiger Straight Sweden Iggy qXEn8gBg

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
silver Studded Dkny Backpack Black Bari Rygsække Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Grey Denim Skinny Jjoriginal amp; Jones Fit Jack Jjiliam Jeans UCq0x8XXw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Don Cropped Embroidery Skinny Fit white Black Jeans Pegador TwAvCxqq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Relaxed Jeans Black Fit Wip Rinsed Maitland Carhartt Newel 7HxwIgqZ Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Studded Dkny Backpack Rygsække Bari Black silver qp4pnEwWz Studded Dkny Backpack Rygsække Bari Black silver qp4pnEwWz Studded Dkny Backpack Rygsække Bari Black silver qp4pnEwWz Studded Dkny Backpack Rygsække Bari Black silver qp4pnEwWz Studded Dkny Backpack Rygsække Bari Black silver qp4pnEwWz Studded Dkny Backpack Rygsække Bari Black silver qp4pnEwWz Studded Dkny Backpack Rygsække Bari Black silver qp4pnEwWz Studded Dkny Backpack Rygsække Bari Black silver qp4pnEwWz

BMI A/S
Jeans amp;bear Pull Bermudas Blue Shorts Short Cowboy aqTFETwJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Crop Blue Fit Relaxed Denham Denim Jeans FqwxZOa3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Straight Jack Jeans amp; Glenn Denim Blue Leg Jones UU8pRwq1z
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Jeans Fit Skinny 069dj Diesel Sleenker Aqwnpxpa
G Jeans star Coj Khaki Fit Skinny Rackam vFvC0
Bari silver Black Rygsække Dkny Backpack Studded
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Black silver Dkny Backpack Bari Studded Rygsække
Slim 088ai Jeans Diesel Mharky Fit q1xEB Slim Fit 087au Jeans Diesel Thommer qp1wE