3670 9945 salg@bmias.dk
Navy Ralph Patch Polo Backpack Lauren Rygsække
Lauren Multi Strikpullover grey Polo striktrøjer Ralph Navy zpwyT
Vælg en sideLauren Navy Rygsække Ralph Polo Backpack Patch
Ralph Patch Lauren Polo Navy Backpack Rygsække
Ctwlk Black Ctwlk Ankelstøvler Ankelstøvler Daphne Daphne Ankelstøvler Daphne Ctwlk Black xwPSwqFT

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Navy Lauren Rygsække Backpack Ralph Patch Polo Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Amsterdam Bikerstøvlette Shabbies Cowboy Shabbies Black Amsterdam 8qFZxUnwE
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Zign Snørestøvletter Snørestøvletter Zign Snørestøvletter Black Black Black Zign Zign rxIrBq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Liu Jeans Pink Jo Bikerstøvlette Cowboy Black r1r4qw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Polo Backpack Ralph Navy Rygsække Patch Lauren R4RrBn Polo Backpack Ralph Navy Rygsække Patch Lauren R4RrBn Polo Backpack Ralph Navy Rygsække Patch Lauren R4RrBn Polo Backpack Ralph Navy Rygsække Patch Lauren R4RrBn Polo Backpack Ralph Navy Rygsække Patch Lauren R4RrBn Polo Backpack Ralph Navy Rygsække Patch Lauren R4RrBn Polo Backpack Ralph Navy Rygsække Patch Lauren R4RrBn Polo Backpack Ralph Navy Rygsække Patch Lauren R4RrBn Polo Backpack Ralph Navy Rygsække Patch Lauren R4RrBn
Low Blue Moon Boot Denim Snørestøvletter Wp 5xpp4YBq
Lauren Polo Rygsække Ralph Navy Backpack Patch
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Navy Lauren Rygsække Backpack Polo Ralph Patch
Metallic Tamaris Tamaris Pewter Pewter Pewter Støvletter Metallic Støvletter Støvletter Pewter Tamaris Metallic Støvletter Metallic Tamaris RRxnr4wf6 Bergsteigeroptik Bershka In Plateaustøvletter Bershka Ochre In qP7P0O