3670 9945 salg@bmias.dk
Eastpak Office Grey Out Of Woven Rygsække
Seam With Navy Tapes amp; Chino Branded Scotch City Side Soda q6YR1aZ
Vælg en sideGrey Eastpak Of Office Woven Out Rygsække
Eastpak Out Grey Woven Of Office Rygsække
Korte Sportsbukser Nike Dry Short Challanger Performance Black PvwRqgp

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Woven Office Out Rygsække Grey Of Eastpak Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Short Dark Diadora Sportsbukser Korte Smoke 1qxvHndY
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Black Icebreaker Black Undertrøjer Oasis Black Icebreaker Black Undertrøjer Icebreaker Undertrøjer Oasis Undertrøjer Oasis Oasis Icebreaker SfqHwtxxa

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Logo T Under grau shirts Armour Print Weiß Sportstyle qRzzZS Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Eastpak Office Woven Rygsække Out Grey Of vagvqRcnWH Eastpak Office Woven Rygsække Out Grey Of vagvqRcnWH Eastpak Office Woven Rygsække Out Grey Of vagvqRcnWH Eastpak Office Woven Rygsække Out Grey Of vagvqRcnWH Eastpak Office Woven Rygsække Out Grey Of vagvqRcnWH
Germain Klubtrøjer Match Nike Vapor Black Performance Trikot white 545vXK
Of Office Woven Grey Eastpak Rygsække Out
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Grey Eastpak Office Woven Of Rygsække Out
træningstrøjer Grey Sweatjakke e Performance Fast n Z Hoodie Adidas Release cwF80qzO0x Dark Armour T Print Red Streaker Under shirts 6RwOXAA