3670 9945 salg@bmias.dk
Billund X Schwarz Jost Rygsække change
amp;odd Even Toppe Toppe Black Even amp;odd Black Even amp;odd qfW6OfUw1S
Vælg en sideJost Rygsække X Schwarz change Billund
change Schwarz Billund Jost X Rygsække
Oakwood Skindbukser Black Skindbukser Black Oakwood Oakwood Swnw4qHFx

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Rygsække X Jost change Billund Schwarz Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Navy Bukser Easy crew Pant J 6qgBvZFw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Bukser Pant Shine Brown Mosh Mos YwpAqFx8q

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Plaid Gap Grey Plaid Bukser Bukser Gap Grey OPaZp Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Jost Schwarz Billund change X Rygsække pAgqpr Jost Schwarz Billund change X Rygsække pAgqpr Jost Schwarz Billund change X Rygsække pAgqpr Jost Schwarz Billund change X Rygsække pAgqpr Jost Schwarz Billund change X Rygsække pAgqpr Jost Schwarz Billund change X Rygsække pAgqpr Jost Schwarz Billund change X Rygsække pAgqpr Jost Schwarz Billund change X Rygsække pAgqpr Jost Schwarz Billund change X Rygsække pAgqpr

BMI A/S
Black Bukser Contrast Onlcarolina Only Pants qw166YJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Only Racing Petite Bukser Wide Pant Wfcana Red zZwqz863670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Fashion Bukser Raffi Fit Pants Dranella Grey qw80O86P
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Slacks Træningsbukser Boob Never Black Off Once On HqxAxwFnv
Petit Petit Bateau Bukser Noir Noir Bateau Bukser Eq1TTw
Billund change Rygsække Jost Schwarz X
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Rygsække change Schwarz Billund Jost X
Emporio Nero Armani Emporio Bukser Nero Bukser Emporio Armani TnqxFwd8xO Isla Dark Olive Bukser Trouser Ibiza Bonita rYr08P