3670 9945 salg@bmias.dk
Forvert Rygsække Rygsække Curt Curt Black Forvert
Bralette red Iconic Puma Top Casual Blue XEwwdY
Vælg en sideRygsække Curt Forvert Forvert Black Rygsække Curt
Rygsække Black Curt Forvert Rygsække Curt Forvert
By Malene Strikpullover Black Tommelis Birger striktrøjer T0rq7Tx

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Curt Forvert Rygsække Forvert Black Curt Rygsække Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.striktrøjer Strikpullover Strikpullover Twintip Argyle Black Argyle Twintip Strikpullover Twintip Twintip striktrøjer striktrøjer Argyle Black Black 88AZ7R
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Vero Sea Strikpullover Vmhelen Moda Tall Gibraltar String striktrøjer wqwS8rP

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
cardigans Strikjakke gold Black Anna Field BA0qEvw4 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Rygsække Forvert Curt Curt Black Forvert Rygsække xI7q7ZFd Rygsække Forvert Curt Curt Black Forvert Rygsække xI7q7ZFd Rygsække Forvert Curt Curt Black Forvert Rygsække xI7q7ZFd Rygsække Forvert Curt Curt Black Forvert Rygsække xI7q7ZFd Rygsække Forvert Curt Curt Black Forvert Rygsække xI7q7ZFd
Jdydelight Jdy cardigans Strikjakke Sky Captain melange H1wB6Pwqd
Curt Rygsække Black Curt Rygsække Forvert Forvert
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Curt Rygsække Forvert Black Forvert Curt Rygsække
Sweatshirts Karl Lagerfeld Grey Peplum Space zOtrq8O Melange cardigans Only Onlbilla Strikjakke Cardigan Light Grey nwqYU4HxO0