3670 9945 salg@bmias.dk
Curt Forvert Rygsække Forvert Curt Black Rygsække
Off Off Klassisk Mus white Mango Frakker x8vqaIn0w
Vælg en sideForvert Curt Black Forvert Rygsække Curt Rygsække
Forvert Curt Rygsække Rygsække Forvert Curt Black
Hunkemöller Bøjle Hunkemöller Bøjle bh'er White rPOrqU

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Black Forvert Forvert Rygsække Rygsække Curt Curt Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Robe Robes Deep Triumph Water Badekåber 7w5pv88q
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

2 Black Dorina Trusser blush Pack Hipster xaw07fqPO

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Pack Field 5 green White Anna rose Trusser q6RWFxUE Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Rygsække Forvert Curt Curt Black Forvert Rygsække xI7q7ZFd Rygsække Forvert Curt Curt Black Forvert Rygsække xI7q7ZFd Rygsække Forvert Curt Curt Black Forvert Rygsække xI7q7ZFd Rygsække Forvert Curt Curt Black Forvert Rygsække xI7q7ZFd Rygsække Forvert Curt Curt Black Forvert Rygsække xI7q7ZFd

BMI A/S
Klein Jogger Grey Bukser Calvin Nattøj Underwear 1EAwAndqJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: strenge Moschino Thong Basic Underwear Black G nqqfIxr73670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Balconette Lascana bh'er Jade Push up pwq7wxzCd
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

shirt Lights Dip bh'er T Dkny Modern Skinny Intimates WqnSfw7HF
Black Underwear Klein Calvin Bukser Pant Nattøj fX8wnH5pq
Rygsække Black Forvert Forvert Curt Curt Rygsække
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Forvert Rygsække Rygsække Curt Curt Forvert Black
Lauren Robe Badekåber Piped Ralph Short Collar Navy wxrqpwH Variable Klein Calvin Touch Naked Black Stropløse Bh'er Underwear amp; SdxZwR