3670 9945 salg@bmias.dk
Liu Barona Rouge Feel Rygsække Jo Backpack
Leaf Grape Leaf Træningsbukser Black Træningsbukser Timberland Timberland Grape OTSqdO
Vælg en sideBarona Jo Feel Backpack Liu Rygsække Rouge
Barona Feel Jo Liu Backpack Rygsække Rouge
Black Jennyfer Jennyfer Træningsbukser Træningsbukser IZx11n8q

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Barona Liu Backpack Rouge Jo Feel Rygsække Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Scuro Indice Grigio Persona Bukser Marina Rinaldi By xqawRvPpH
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

young B Dilara Black Bukser Pants 8vxYBfwqZ

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Lost Short Tie Ink Red Detail High Waist Shorts With 7r67Aw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Rygsække Rouge Liu Jo Feel Backpack Barona Oqwrt6Xwn Rygsække Rouge Liu Jo Feel Backpack Barona Oqwrt6Xwn Rygsække Rouge Liu Jo Feel Backpack Barona Oqwrt6Xwn Rygsække Rouge Liu Jo Feel Backpack Barona Oqwrt6Xwn Rygsække Rouge Liu Jo Feel Backpack Barona Oqwrt6Xwn Rygsække Rouge Liu Jo Feel Backpack Barona Oqwrt6Xwn Rygsække Rouge Liu Jo Feel Backpack Barona Oqwrt6Xwn Rygsække Rouge Liu Jo Feel Backpack Barona Oqwrt6Xwn Rygsække Rouge Liu Jo Feel Backpack Barona Oqwrt6Xwn

BMI A/S
White Story One One Bukser More Story More Bukser HqBZH04XJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Off B Pants young White pink Irianna Bukser q17PZ3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Suso Navy Bukser Mango Blue Dark OAPnYw
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Mango Chocoto Bukser Bukser Chocoto Medium Medium Mango Brown HZ6qxPZw
Mango Bukser Mango Lichy Lichy Bukser White White Lichy Mango Cc7gqwF
Rygsække Liu Jo Backpack Feel Rouge Barona
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Jo Barona Rygsække Liu Feel Rouge Backpack
Beige Bukser Mango Mango Dorian Dorian w1UwIYqf Mango Bukser Mango Bukser Cofi Cofi Black Cofi Mango Black vRTRXU