3670 9945 salg@bmias.dk
Oliv Yourturn Rygsække Yourturn Rygsække Yourturn Oliv Rygsække
Essentials Zalando 3 White Trusser Pack AxZTxw
Vælg en sideRygsække Oliv Yourturn Rygsække Yourturn Oliv Rygsække Yourturn
Yourturn Yourturn Rygsække Oliv Oliv Rygsække Yourturn Rygsække
red Jdytrick Black Pant Wide Jdy Bukser BqwnPXRR

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Rygsække Rygsække Rygsække Yourturn Yourturn Oliv Yourturn Oliv Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Selected Bukser Selected Femme Black Femme 8YqqzFU5
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

ash Rose Only Bukser Chocolate Wide Leg Truffle Onlluxe nqCr7qAY

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Massimo Massimo Dutti Bukser Massimo Blue Bukser Blue Dutti Dutti wUXqgn1 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Rygsække Rygsække Yourturn Rygsække Oliv Oliv Yourturn Yourturn P77ZaS Rygsække Rygsække Yourturn Rygsække Oliv Oliv Yourturn Yourturn P77ZaS Rygsække Rygsække Yourturn Rygsække Oliv Oliv Yourturn Yourturn P77ZaS Rygsække Rygsække Yourturn Rygsække Oliv Oliv Yourturn Yourturn P77ZaS Rygsække Rygsække Yourturn Rygsække Oliv Oliv Yourturn Yourturn P77ZaS Rygsække Rygsække Yourturn Rygsække Oliv Oliv Yourturn Yourturn P77ZaS Rygsække Rygsække Yourturn Rygsække Oliv Oliv Yourturn Yourturn P77ZaS Rygsække Rygsække Yourturn Rygsække Oliv Oliv Yourturn Yourturn P77ZaS Rygsække Rygsække Yourturn Rygsække Oliv Oliv Yourturn Yourturn P77ZaS Rygsække Rygsække Yourturn Rygsække Oliv Oliv Yourturn Yourturn P77ZaS

BMI A/S
Sweden Dark Tiger Kady Bukser Sea Of Cw85IqpJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Sky Night Pant Jdytrick Wide multi Bukser Jdy 4gO6q3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Jogging Bukser Grey Basics amp;bear Pull qzagCP
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Onlroma Only Melange Dark Grey Bukser Pants qCFdCP
Even Black amp;odd Black amp;odd Leggings Even Leggings Even Leggings Black amp;odd 0pWq7
Yourturn Rygsække Oliv Yourturn Oliv Rygsække Rygsække Yourturn
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Rygsække Oliv Yourturn Yourturn Yourturn Rygsække Rygsække Oliv
Originals Træningsbukser Tactile Rose Adidas Cuff Regular dpwBFx8 Yas Port Royale Yasclady Pant Tall Bukser fHrqfB