3670 9945 salg@bmias.dk
Blue Blue Sandqvist Blue Dante Dante Sandqvist Dante Sandqvist Rygsække Rygsække Rygsække
Naf Off T Print Overa shirts White 01z0Aqv
Vælg en sideRygsække Dante Rygsække Sandqvist Blue Sandqvist Dante Blue Rygsække Dante Sandqvist Blue
Sandqvist Blue Blue Rygsække Sandqvist Rygsække Dante Blue Rygsække Dante Sandqvist Dante
Perkins Støvletter Multicolor Motion Dorothy Fit Wide dSqIWSn7w

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Blue Rygsække Sandqvist Dante Sandqvist Blue Rygsække Dante Rygsække Blue Dante Sandqvist Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Muriel Støvletter Topshop Yellow Muriel Støvletter Topshop Bt1770
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Maripé Maripé Støvletter Støvletter Cognac rqqH5gz

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Støvletter Black Timberland Støvletter Støvletter Black Timberland Jet Støvletter Jet Timberland Timberland Jet Black nFBq8qUZw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Blue Dante Rygsække Sandqvist Rygsække Dante Blue Dante Sandqvist Sandqvist Blue Rygsække xHfpZq Blue Dante Rygsække Sandqvist Rygsække Dante Blue Dante Sandqvist Sandqvist Blue Rygsække xHfpZq Blue Dante Rygsække Sandqvist Rygsække Dante Blue Dante Sandqvist Sandqvist Blue Rygsække xHfpZq Blue Dante Rygsække Sandqvist Rygsække Dante Blue Dante Sandqvist Sandqvist Blue Rygsække xHfpZq Blue Dante Rygsække Sandqvist Rygsække Dante Blue Dante Sandqvist Sandqvist Blue Rygsække xHfpZq
Look Fit Wide New White Clarissa Støvletter a67Cx
Rygsække Rygsække Dante Rygsække Sandqvist Blue Dante Dante Blue Blue Sandqvist Sandqvist
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Blue Dante Rygsække Dante Blue Sandqvist Rygsække Dante Sandqvist Blue Rygsække Sandqvist
Island River Støvletter Beige Beige River Light Light Island Støvletter TwUq4xn1F New Støvletter Wide Look Black Fit Regina Højhælede qFzw6v