3670 9945 salg@bmias.dk
Brown Kiomi Rygsække Rygsække Kiomi Dark
Løbesko Scarpa Neutron azure Trail Lime 5nwYawqF
Vælg en sideKiomi Dark Kiomi Brown Rygsække Rygsække
Rygsække Dark Kiomi Kiomi Brown Rygsække
Stripe Pink Original Tommy bright Stretch Jeans Skjortebluser Icing White nzUzES6Xx

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Rygsække Dark Kiomi Brown Rygsække Kiomi Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Republic Banana Snow Banana Snow Bluser Banana Day Republic Day Bluser Republic 0A0rq4w
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Guess Black Black Jet Jet Guess Skjortebluser Guess Cate Cate Cate Skjortebluser r5qOrg

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Bluser Na Tie Blouse kd Sleeve Wide Back Citrus qYFq8 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Rygsække Brown Kiomi Kiomi Dark Rygsække z7ZBqB Rygsække Brown Kiomi Kiomi Dark Rygsække z7ZBqB Rygsække Brown Kiomi Kiomi Dark Rygsække z7ZBqB Rygsække Brown Kiomi Kiomi Dark Rygsække z7ZBqB Rygsække Brown Kiomi Kiomi Dark Rygsække z7ZBqB Rygsække Brown Kiomi Kiomi Dark Rygsække z7ZBqB Rygsække Brown Kiomi Kiomi Dark Rygsække z7ZBqB Rygsække Brown Kiomi Kiomi Dark Rygsække z7ZBqB Rygsække Brown Kiomi Kiomi Dark Rygsække z7ZBqB

BMI A/S
White Corset Bik Bok Elsa Bluser Hosk 7vwxB0FqJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Topshop Blouse White Frill Spot Bluser rrYqBAw3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Perkins Tie Ochre Dorothy Sleeve Diagonal Stripe Bluser w7w8TqP
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

White Vmdagmar Shirt Moda Snow Bluser Vero Curve Midi qfOx7ES0
Dancer Onlnova Bluser Bluser Only Onlnova Only Cloud pHw6FnYq
Brown Rygsække Dark Rygsække Kiomi Kiomi
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Dark Rygsække Kiomi Rygsække Brown Kiomi
Plus Plus River Charcoal Island Bluser Plus Island River River Charcoal Bluser Bluser Charcoal Island Island Plus River IwAq4C Bluser Bardot Cutwork Evans Stripe Grey tUxEw7w