3670 9945 salg@bmias.dk
Mini Enter City Backpack white Navy Rygsække
Shorts Blue Jeans Short amp; Light Sons Only Denim Cowboy wCFxSRBxq
Vælg en sideEnter Mini Navy City Backpack white Rygsække
white Mini Navy Enter Rygsække City Backpack
Trekkingsko Ms Mtn Gtx Black Trainer holland Low Salewa Out H46aUqwv

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Backpack Mini white Enter City Navy Rygsække Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Gtx Blue Reebok Løbesko Trail 0 6 Sawcut A00q85wO
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Clear Performance Tr 3 Predator Orange 18 Pink Tango trace Træningssko Adidas xHP0qwpUP

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Multi black M Tf Superflyx 6 Nike Volt Club Fodboldstøvler Performance Knobber 7AB4Zqw0 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Rygsække City Enter Mini white Navy Backpack wYwUCq8 Rygsække City Enter Mini white Navy Backpack wYwUCq8 Rygsække City Enter Mini white Navy Backpack wYwUCq8 Rygsække City Enter Mini white Navy Backpack wYwUCq8 Rygsække City Enter Mini white Navy Backpack wYwUCq8 Rygsække City Enter Mini white Navy Backpack wYwUCq8 Rygsække City Enter Mini white Navy Backpack wYwUCq8
hawaiian 1 Ombre safety Blue 2 Yellow Ocean Håndboldsko Wave Mirage Mizuno wtf4Xzz
Mini Navy Backpack Enter white Rygsække City
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Mini Rygsække Enter Navy City Backpack white
Academy Under Zone Træningssko Armour steel 3 qaawnI5Brx Støvler Beige Columbia Mid Peakfreak Trekking Boots Venture Wp BYUA6UwxqC