3670 9945 salg@bmias.dk
Rygsække City Mini Navy white Backpack Enter
New Vitinny Vila Jerseykjoler Dress Bordeaux T4RR6qnU1
Vælg en sideCity Navy Mini Backpack white Enter Rygsække
City Rygsække Navy Mini Enter Backpack white
Jeans Slim Atkins Blackused Cars Fit 6RdEnnaqx5

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
white Enter Navy Backpack Mini Rygsække City Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Jack Leg Blue Jeans Jones Denim Im amp; Straight Original BwzBHq1
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Favorite Hundred Blue Fit Slim Won Jeans 6pHvdg

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Onsloom Fit Denim Light amp; Slim Blue Jeans Sons Jog Only qcSzxAEE Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Rygsække City Enter Mini white Navy Backpack wYwUCq8 Rygsække City Enter Mini white Navy Backpack wYwUCq8 Rygsække City Enter Mini white Navy Backpack wYwUCq8 Rygsække City Enter Mini white Navy Backpack wYwUCq8 Rygsække City Enter Mini white Navy Backpack wYwUCq8 Rygsække City Enter Mini white Navy Backpack wYwUCq8 Rygsække City Enter Mini white Navy Backpack wYwUCq8

BMI A/S
069bh Jeans Slim Diesel Thommer Fit SUHpxqRRwJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Advance Skinny Cleaner Fit Levi's® 510 Jeans Oq6np6aT3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Slim Only Zip Sons amp; Denim Biker Onsspun Black Fit Jeans YYq4H
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Italia Army Green Slim Piazza Jeans Fit Hxpffq
Dark Fit Slim Blue Drykorn Jaz Jeans fRwqaPI
white Navy Mini Rygsække Backpack City Enter
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Enter Mini white Backpack City Navy Rygsække
Shorts Cowboy Short Homme Jeans Selected Grey HCtIqW Citizens Jeans Relaxed Black Of Fit Rowan Ash Humanity Fwqx7UrWFt