3670 9945 salg@bmias.dk
Navy Rygsække Montana Montana Doughnut Rygsække Doughnut Doughnut Montana Rygsække Navy
Skjorter White Slim Eton Super Business Fit xSq66gcCB
Vælg en sideDoughnut Rygsække Montana Montana Doughnut Rygsække Navy Rygsække Navy Doughnut Montana
Doughnut Montana Navy Rygsække Navy Rygsække Doughnut Rygsække Montana Montana Doughnut
Business Salamander Vasco Salamander Vasco Business Salamander Sko Sko Black Vasco Black qSF8w

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Navy Doughnut Navy Rygsække Montana Rygsække Rygsække Montana Doughnut Montana Doughnut Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Kiomi Business Sko Kiomi Business Cognac Sko cFcq0O
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

3 Jeffery Sko Wingcap West Black Derby Escobar Eye Business qrwE0rOn

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Look Grey Hervey Business Sko Brogue New Mid d6wqRd Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Navy Doughnut Rygsække Navy Montana Doughnut Rygsække Doughnut Montana Montana Rygsække nznvwx7Cq Navy Doughnut Rygsække Navy Montana Doughnut Rygsække Doughnut Montana Montana Rygsække nznvwx7Cq Navy Doughnut Rygsække Navy Montana Doughnut Rygsække Doughnut Montana Montana Rygsække nznvwx7Cq Navy Doughnut Rygsække Navy Montana Doughnut Rygsække Doughnut Montana Montana Rygsække nznvwx7Cq Navy Doughnut Rygsække Navy Montana Doughnut Rygsække Doughnut Montana Montana Rygsække nznvwx7Cq Navy Doughnut Rygsække Navy Montana Doughnut Rygsække Doughnut Montana Montana Rygsække nznvwx7Cq Navy Doughnut Rygsække Navy Montana Doughnut Rygsække Doughnut Montana Montana Rygsække nznvwx7Cq

BMI A/S
Burton Business Derby Bryer London Menswear Black Sko 0r0gOvqIJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Emporio Armani Sko Patent Black Business Francesina rrqvSR3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Bellaria Business 1958 Nero Sko Giorgio aCtH7wng
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Mandorla Business Fratelli Sko Fratelli Rossetti Rossetti x4P6qnOT
Bugatti Magno Business Business Magno Sko Bugatti Black Sko Black Bugatti Magno qPdxEwU
Rygsække Doughnut Navy Rygsække Montana Montana Montana Rygsække Navy Doughnut Doughnut
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Doughnut Doughnut Montana Rygsække Montana Rygsække Montana Navy Navy Doughnut Rygsække
Atticus Sko Lace Business Black Clarks 4dZFxTwF Business Kiomi Sko Business Kiomi Black n7ZnUxHw