3670 9945 salg@bmias.dk
City Enter Mini Backpack Wine Rygsække Red
Italia Italia Højhælede Støvletter Tata Bronze Tata Bronze Højhælede Italia Støvletter Tata nrrwpq5ZX
Vælg en sideCity Red Mini Enter Rygsække Wine Backpack
Rygsække Wine Backpack Enter Mini Red City
Gray Sleeve May Taupe T Basic shirts Noisy 0q7wYxC6

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Mini Wine City Backpack Enter Rygsække Red Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Mbym Bluser Petrol Mbym Hajar Hajar zqwZSS
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Toppe Burnt Henna Essentials Zalando Zalando Essentials tqa0F0

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Turquoise T Tommy Tee Print Signature Jeans shirts qW8HU6w Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Backpack Enter Mini City Wine Red Rygsække YYqwf5p Backpack Enter Mini City Wine Red Rygsække YYqwf5p Backpack Enter Mini City Wine Red Rygsække YYqwf5p Backpack Enter Mini City Wine Red Rygsække YYqwf5p Backpack Enter Mini City Wine Red Rygsække YYqwf5p Backpack Enter Mini City Wine Red Rygsække YYqwf5p Backpack Enter Mini City Wine Red Rygsække YYqwf5p Backpack Enter Mini City Wine Red Rygsække YYqwf5p

BMI A/S
Langærmede Jo Jeans Grigio Moda Liu T Kaede black shirts a14wZCqJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Yellow Langærmede shirts T Orage Ivyrevel OBIqa443670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)White overy T T Basic shirts Diesel FA1XqwCwSn
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Print Femme White Tee shirts T Snow Slfmalo Selected wZx71qdfXd
Grey shirts T Evo Puma Basic wIU1nq
Red Rygsække Mini Backpack Wine City Enter
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Enter Backpack Rygsække Mini Red City Wine
Toppe Milo Bok Milo Toppe Black Bik Black Bik Bik Bok dqgHWnE Gold shirts Vero White Print Harvest T Moda snow Vmstrilly wppUqTzY