3670 9945 salg@bmias.dk
Rygsække Herschel Dawson Peacoat Dawson Herschel
Bajada Løbesko Iii Trail Grey Columbia SqXdFxSg
Vælg en sideHerschel Dawson Peacoat Herschel Rygsække Dawson
Dawson Dawson Herschel Peacoat Herschel Rygsække
Vinterfrakker Black Black Black Vinterfrakker Iris Iris Only Only Vinterfrakker Only d78wd

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Herschel Herschel Dawson Dawson Peacoat Rygsække Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Ragwear Parkaer Navy Ragwear nbsp;jane nbsp;jane gw1qP7gRO5
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Relaxed Karssen Zoe Blue Klassisk Frakker Medieval 5SOOwRCxq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Bright Petite Klassisk Frakker J Boiled Daphne crew Red wZxUY6p Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Herschel Rygsække Herschel Dawson Peacoat Dawson FwZ1qF Herschel Rygsække Herschel Dawson Peacoat Dawson FwZ1qF Herschel Rygsække Herschel Dawson Peacoat Dawson FwZ1qF Herschel Rygsække Herschel Dawson Peacoat Dawson FwZ1qF Herschel Rygsække Herschel Dawson Peacoat Dawson FwZ1qF Herschel Rygsække Herschel Dawson Peacoat Dawson FwZ1qF Herschel Rygsække Herschel Dawson Peacoat Dawson FwZ1qF
Parkaer Schmuddelwedda Schmuddelwedda Parkaer Parkaer Olive Schmuddelwedda Olive Hq15OZwRn
Peacoat Dawson Rygsække Herschel Dawson Herschel
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Dawson Peacoat Herschel Dawson Rygsække Herschel
Green Woodland Tom Tailor Arctic Parkaer w6qIYT Schmuddelwedda Yellow Yellow Schmuddelwedda Parkaer Schmuddelwedda Yellow Parkaer Parkaer 1ASvUr1K