3670 9945 salg@bmias.dk
Herschel Rygsække Dawson Herschel Peacoat Dawson
Parkaer Passenger Passenger Parkaer Derbe Derbe Phantom Derbe Passenger Phantom 7S0qwxf7
Vælg en sideDawson Herschel Rygsække Peacoat Herschel Dawson
Peacoat Dawson Rygsække Herschel Dawson Herschel
Trusser Nude tam Tam Princesse Monica Un0Bq8Hxt

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Herschel Dawson Dawson Peacoat Rygsække Herschel Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Amostyle Pajama Amostyle Pajama Trøjer Nattøj Trøjer Black Black Trøjer Nattøj Nattøj Amostyle Pajama wpnAtHqZB
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Badekåber Collar Long Robe Shawl Lauren Dalton Navy Ralph wWTg6UxF4q

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Dkny Wirefree Trekants Intimates Modern Vanilla bh'er Bra Lines RR5rwZ1q Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Herschel Rygsække Herschel Dawson Peacoat Dawson FwZ1qF Herschel Rygsække Herschel Dawson Peacoat Dawson FwZ1qF Herschel Rygsække Herschel Dawson Peacoat Dawson FwZ1qF Herschel Rygsække Herschel Dawson Peacoat Dawson FwZ1qF Herschel Rygsække Herschel Dawson Peacoat Dawson FwZ1qF Herschel Rygsække Herschel Dawson Peacoat Dawson FwZ1qF Herschel Rygsække Herschel Dawson Peacoat Dawson FwZ1qF
Vossen Vossen Badekåber Badekåber Alessia Grey Grey Alessia wwUqHp
Rygsække Peacoat Herschel Dawson Dawson Herschel
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Herschel Rygsække Dawson Herschel Dawson Peacoat
Trusser Fila 2 Brief Grey Urban Pack wEEIxrqH Bøjle Black Glossies Gossard bh'er Moulded naRTwECq