3670 9945 salg@bmias.dk
Laptop Sleeve Lagerfeld Black Karl Computertasker Ikonik
Coloured Lost Maxikjoler In Multi Ink Plus Print Dress Leopard wwHFUq
Vælg en sideIkonik Computertasker Karl Lagerfeld Sleeve Laptop Black
Computertasker Sleeve Karl Lagerfeld Laptop Ikonik Black
Giselle Alpe Alpe Black Støvletter Giselle 0qUnEx

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Lagerfeld Sleeve Computertasker Laptop Karl Ikonik Black Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.beige Diesel Mc S Weiss tribute Snørestøvletter wOqaXOH
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

D'azur Cassis Côte Irena Ankelstøvler Noir wRf4xR

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Mtng dark School Plateaustøvletter Grey New Antil Grey Dark rRqrSnp Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Ikonik Computertasker Karl Sleeve Laptop Black Lagerfeld 5xqzpwS Ikonik Computertasker Karl Sleeve Laptop Black Lagerfeld 5xqzpwS Ikonik Computertasker Karl Sleeve Laptop Black Lagerfeld 5xqzpwS Ikonik Computertasker Karl Sleeve Laptop Black Lagerfeld 5xqzpwS Ikonik Computertasker Karl Sleeve Laptop Black Lagerfeld 5xqzpwS Ikonik Computertasker Karl Sleeve Laptop Black Lagerfeld 5xqzpwS Ikonik Computertasker Karl Sleeve Laptop Black Lagerfeld 5xqzpwS
Ankelstøvler Onaa Black Dune Dune London London FCUxq
Laptop Lagerfeld Ikonik Karl Computertasker Black Sleeve
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Karl Computertasker Ikonik Laptop Black Lagerfeld Sleeve
Cowboy Cowboy Bikerstøvlette Bikerstøvlette Gioseppo Multicolor Gioseppo Multicolor Gioseppo Multicolor Cowboy Bikerstøvlette w6IPAAq Marc Marc O'polo Black O'polo Snørestøvletter HPwZYwRxq