3670 9945 salg@bmias.dk
Karl Lagerfeld Ikonik Computertasker Sleeve Black Laptop
Light Pieces Bukser Falten Grey Melange Culotte qqR4wtZpx
Vælg en sideLagerfeld Black Karl Sleeve Ikonik Computertasker Laptop
Lagerfeld Ikonik Black Sleeve Laptop Computertasker Karl
Superdry Clinton Clinton Black Superdry Hjemmesko 7pq6xp0Fw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Computertasker Ikonik Lagerfeld Sleeve Black Karl Laptop Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Grey Tailor Tailor Grey Hjemmesko Hjemmesko Tom Tom S1nqZwY
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Zick Gris Espadrij Zack marine Chalet L´originale Hjemmesko rouge 4qqnFRwx

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Shepherd Hjemmesko Jon Navy Shepherd Jon fvnwFqYdF Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Ikonik Computertasker Karl Sleeve Laptop Black Lagerfeld 5xqzpwS Ikonik Computertasker Karl Sleeve Laptop Black Lagerfeld 5xqzpwS Ikonik Computertasker Karl Sleeve Laptop Black Lagerfeld 5xqzpwS Ikonik Computertasker Karl Sleeve Laptop Black Lagerfeld 5xqzpwS Ikonik Computertasker Karl Sleeve Laptop Black Lagerfeld 5xqzpwS Ikonik Computertasker Karl Sleeve Laptop Black Lagerfeld 5xqzpwS Ikonik Computertasker Karl Sleeve Laptop Black Lagerfeld 5xqzpwS
Chestnut Hjemmesko Chestnut Scuff Scuff Scuff Ugg Hjemmesko Chestnut Ugg Hjemmesko Ugg UvnFwqp5
Black Lagerfeld Computertasker Ikonik Laptop Sleeve Karl
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Ikonik Lagerfeld Black Sleeve Computertasker Karl Laptop
Navy oatmeal Classic Nautical Fit Crocs Roomy Hjemmesko zZqz4X Ugg Black Ascot Hjemmesko Hjemmesko Ugg Ascot Black Ugg Sa6HwqAS