3670 9945 salg@bmias.dk
Calvin Laptop Frame Computertasker Bag Klein Black
Little Mistress Little Monochrome Festkjoler Cocktailkjoler Mistress rPwvxUqr
Vælg en sideBlack Computertasker Bag Calvin Laptop Frame Klein
Calvin Laptop Klein Computertasker Frame Black Bag
Business Pier Business One White Skjorter Pier One 0dRfnfWS

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Frame Klein Laptop Computertasker Calvin Bag Black Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Skjorter Skjorter White New Look Oxford Look Oxford New New White wg7HwqI
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Black Blend Skjorter Skjorter Blend ttWR7wvq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Sleeve 1904 Alfreton Short Pink Skjorter rq6rE7w Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Bag Computertasker Laptop Frame Klein Black Calvin q8PtApxw Bag Computertasker Laptop Frame Klein Black Calvin q8PtApxw Bag Computertasker Laptop Frame Klein Black Calvin q8PtApxw Bag Computertasker Laptop Frame Klein Black Calvin q8PtApxw Bag Computertasker Laptop Frame Klein Black Calvin q8PtApxw Bag Computertasker Laptop Frame Klein Black Calvin q8PtApxw Bag Computertasker Laptop Frame Klein Black Calvin q8PtApxw Bag Computertasker Laptop Frame Klein Black Calvin q8PtApxw Bag Computertasker Laptop Frame Klein Black Calvin q8PtApxw

BMI A/S
Tom Tailor Blue Denim Skjorter Captain Sky Y4Uq0Jyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Navy Extra Elisha Skjorter Hugo Fit Business Slim SYP5q3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Pale Allsaints Skjorter Allsaints Redondo Pink Pale Redondo Pink Skjorter czwI0fyqw
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Fit Skjorter Slim Joop Bunt Panko 6qxwtEUEAv
White Cheap Skjorter Clean Monday Conduct FgRRYxwq
Laptop Calvin Black Computertasker Frame Klein Bag
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Black Frame Klein Calvin Laptop Computertasker Bag
Allsaints Redondo Pink Allsaints Redondo Skjorter Pale rrg7TPwq Galaxite Lacoste Chine Skjorter multico Live ETxqRxn1