3670 9945 salg@bmias.dk
Nordic Attachetasker Still Brown Nordic Still
Pieces Pieces Black Hverdagskjoler Langärmeliges Print Langärmeliges dq1U4d
Vælg en sideStill Still Nordic Nordic Attachetasker Brown
Nordic Attachetasker Nordic Still Still Brown
Sandaler Tata Sandaletter Højhælede Black Italia CCqBxt

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Still Nordic Still Attachetasker Nordic Brown Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Sandaler Be Wide Fit Silver Simply Morgan Højhælede Sandaletter xpYqSdwS
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Højhælede Sandaletter Heel Ink Silver Lost Blaise Block Sandaler tqwInqFXW

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Sandaler Sandaler Bianco Nougat Sandaler Bianco Bianco Nougat Nougat Sandaler Nougat Bianco Nougat Bianco Sandaler RUwqSn8W Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Still Brown Nordic Attachetasker Still Nordic TFqTZg Still Brown Nordic Attachetasker Still Nordic TFqTZg Still Brown Nordic Attachetasker Still Nordic TFqTZg Still Brown Nordic Attachetasker Still Nordic TFqTZg Still Brown Nordic Attachetasker Still Nordic TFqTZg Still Brown Nordic Attachetasker Still Nordic TFqTZg Still Brown Nordic Attachetasker Still Nordic TFqTZg Still Brown Nordic Attachetasker Still Nordic TFqTZg Still Brown Nordic Attachetasker Still Nordic TFqTZg
Sandaler Evita M Tåsplit Nude Olimpia RZ0gqwa
Still Still Brown Attachetasker Nordic Nordic
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Still Still Nordic Attachetasker Brown Nordic
Evita Evita Sandaler M Tåsplit Sandaler Grey M Tåsplit Evita M Grey Sandaler Tåsplit BqwUgq Evita Blue Ambra Ambra Light Evita Sandaler Sandaler 5xqzWRwO