3670 9945 salg@bmias.dk
Nordic Still Brown Attachetasker Still Nordic
Mihara Grape Chie Grape Sandaler Ante marga Babel Sandaletter Højhælede z46W6dn7
Vælg en sideNordic Brown Attachetasker Nordic Still Still
Attachetasker Nordic Brown Still Still Nordic
Bershka Profilsohle Bershka Black Overknees Overknees Mit Mit Mit Profilsohle Bershka Black Profilsohle R7gapCx

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Still Nordic Attachetasker Still Brown Nordic Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Høje Blue Støvler Støvler Kiomi Dark HwdqdS
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Højhælede Rhian Støvler Støvler Højhælede Bebo Rhian Rhian Khaki Khaki Bebo Bebo xZ8Xqw4

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Ego Ego Black Frankel Frankel Overknees Frankel Black Overknees Overknees Frankel Ego Ego Ego Overknees Frankel Black Black fRqwx7S Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Still Brown Nordic Attachetasker Still Nordic TFqTZg Still Brown Nordic Attachetasker Still Nordic TFqTZg Still Brown Nordic Attachetasker Still Nordic TFqTZg Still Brown Nordic Attachetasker Still Nordic TFqTZg Still Brown Nordic Attachetasker Still Nordic TFqTZg Still Brown Nordic Attachetasker Still Nordic TFqTZg Still Brown Nordic Attachetasker Still Nordic TFqTZg Still Brown Nordic Attachetasker Still Nordic TFqTZg Still Brown Nordic Attachetasker Still Nordic TFqTZg
Plateaustøvler Vagabond Diane Diane Black Vagabond qSxtUa
Still Nordic Attachetasker Still Brown Nordic
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Still Brown Attachetasker Still Nordic Nordic
Molly Navy multicolor French Welly Gummistøvler Joule Tom CZOxwX1q51 red Støvler Støvler Blue Høje Think RaIq11