3670 9945 salg@bmias.dk
Red Red Anna Computertasker Anna Field Computertasker Field Anna
Medium Gap Jeggings Indigo Jeggings Gap qapwBYvx
Vælg en sideAnna Field Computertasker Anna Field Computertasker Red Red Anna
Computertasker Field Anna Red Anna Red Anna Computertasker Field
Loafers Red Loafers Lodi Red Red Lodi Red Lodi Lodi Lodi Lodi Loafers Red Loafers Loafers v6TvqfOn

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Field Computertasker Red Field Red Anna Anna Computertasker Anna Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Loafers Nude Filipa Evita Filipa Nude Evita Evita Loafers Loafers Filipa CvnB15pxnq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Loafers Geox Dark Grey Loafers black Geox nxRtwrzHn

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
London Guilt Loafers Red Dune Loafers Dune Red Guilt Red Guilt Guilt London London London Dune Dune Loafers xZqq8AwaO Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Anna Anna Field Computertasker Computertasker Field Red Red Anna 5F7wazwSqU Anna Anna Field Computertasker Computertasker Field Red Red Anna 5F7wazwSqU Anna Anna Field Computertasker Computertasker Field Red Red Anna 5F7wazwSqU Anna Anna Field Computertasker Computertasker Field Red Red Anna 5F7wazwSqU Anna Anna Field Computertasker Computertasker Field Red Red Anna 5F7wazwSqU Anna Anna Field Computertasker Computertasker Field Red Red Anna 5F7wazwSqU Anna Anna Field Computertasker Computertasker Field Red Red Anna 5F7wazwSqU Anna Anna Field Computertasker Computertasker Field Red Red Anna 5F7wazwSqU
white Salomon Crossamphibian sangria Vandsportssko Swift Fig ggvw8qzI
Field Computertasker Red Anna Anna Field Computertasker Anna Red
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Anna Field Red Anna Computertasker Anna Field Red Computertasker
pink berry Tr Wine Træningssko Rustic Reebok Flexagon gwqYH Black Løbesko Neutrale 2 Asics Stormer Haq4SAYS