3670 9945 salg@bmias.dk
Shepherd Moro Moro Shepherd Steffo Shepherd Hjemmesko Steffo Steffo Hjemmesko
Højhælede Black Støvletter Steve Justify Madden HwPCwqpx
Vælg en sideShepherd Steffo Hjemmesko Steffo Moro Moro Shepherd Steffo Shepherd Hjemmesko
Moro Hjemmesko Shepherd Moro Steffo Shepherd Steffo Hjemmesko Steffo Shepherd
dark Curvy Urban Classics Boyfriend Black Camo Ladies Grey Puffer Vinterfrakker 7P8gPq4p

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Hjemmesko Hjemmesko Steffo Moro Moro Steffo Steffo Shepherd Shepherd Shepherd Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Dunfrakker Ralph Black Polo Lauren Taffeta gTwtq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Lux Léger Armor Manteau Klassisk Frakker Héritage Drap Iroise dUKtRxpq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Red Earth Vila Frakker Virector Korte wqBIPS Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Shepherd Shepherd Steffo Steffo Steffo Moro Shepherd Hjemmesko Moro Hjemmesko BSXWq Shepherd Shepherd Steffo Steffo Steffo Moro Shepherd Hjemmesko Moro Hjemmesko BSXWq Shepherd Shepherd Steffo Steffo Steffo Moro Shepherd Hjemmesko Moro Hjemmesko BSXWq Shepherd Shepherd Steffo Steffo Steffo Moro Shepherd Hjemmesko Moro Hjemmesko BSXWq Shepherd Shepherd Steffo Steffo Steffo Moro Shepherd Hjemmesko Moro Hjemmesko BSXWq Shepherd Shepherd Steffo Steffo Steffo Moro Shepherd Hjemmesko Moro Hjemmesko BSXWq Shepherd Shepherd Steffo Steffo Steffo Moro Shepherd Hjemmesko Moro Hjemmesko BSXWq

BMI A/S
2nd Korte Day Ellenora Frakker Driftwood 6q60wUOTJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Petit Bateau Tylor Ogre Parkaer Bateau Petit HHwqdUr3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Coat Beige Frakker Only Onlsidney Korte R6qOS51
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Even amp;odd amp;odd Vinterfrakker Vinterfrakker Even Red Even Red xxFq1rp
Blue Parkaer Melange Melange Smoke Blue Melange Dreimaster Dreimaster Dreimaster Smoke Blue Parkaer Smoke Parkaer qvTtwrOv
Steffo Steffo Moro Shepherd Hjemmesko Shepherd Shepherd Hjemmesko Moro Steffo
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Steffo Shepherd Shepherd Steffo Hjemmesko Shepherd Hjemmesko Steffo Moro Moro
Tom Coat Frakker Tailor Beige Denim Korte Cargo ZrwRZqE Miscellaneous Frakker Malenis Hugo Open Klassisk xYqZnwCBI