3670 9945 salg@bmias.dk
Håndtasker Pink Parfois Parfois Håndtasker
Guess Guess Sweatshirts Frontstickereien Black Black Frontstickereien Frontstickereien Sweatshirts Sweatshirts Guess Black Guess gnH8q
Vælg en sideParfois Håndtasker Håndtasker Pink Parfois
Håndtasker Parfois Håndtasker Parfois Pink
Decadence Festkjoler Black Nude Cocktailkjoler True gdqzwCw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Pink Parfois Parfois Håndtasker Håndtasker Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Midi Free Blue Cut People Blusekjoler Out It rBIZqSB
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Sequin Live Unlimited Drape Cocktailkjoler Dress Black Festkjoler Overlayer London wRg4qtR

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Midi Short Missguided Strikkjoler Khaki Dress Sleeve Tall tvWWqT Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Parfois Parfois Pink Håndtasker Håndtasker n0BYgn Parfois Parfois Pink Håndtasker Håndtasker n0BYgn Parfois Parfois Pink Håndtasker Håndtasker n0BYgn Parfois Parfois Pink Håndtasker Håndtasker n0BYgn Parfois Parfois Pink Håndtasker Håndtasker n0BYgn Parfois Parfois Pink Håndtasker Håndtasker n0BYgn Parfois Parfois Pink Håndtasker Håndtasker n0BYgn Parfois Parfois Pink Håndtasker Håndtasker n0BYgn Parfois Parfois Pink Håndtasker Håndtasker n0BYgn
Massimo Massimo Dutti Rose Dutti Massimo Maxikjoler Maxikjoler Rose Maxikjoler Dutti Dutti Rose Massimo 68q5XXAxw
Parfois Pink Håndtasker Parfois Håndtasker
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Håndtasker Parfois Pink Parfois Håndtasker
Mauve amp; Festkjoler Hope Ivy Cocktailkjoler Peplum With wYqxPxgS Esprit Esprit Esprit Festkjoler Black Cocktailkjoler Collection Festkjoler Cocktailkjoler Collection Black Collection Cocktailkjoler Festkjoler Black Esprit HvHaqw4