3670 9945 salg@bmias.dk
Roomy Crocs Hjemmesko Black Fit Classic
Black Khujo Vinterfrakker Khujo Vinterfrakker paUqFwtnqY
Vælg en sideRoomy Black Hjemmesko Crocs Fit Classic
Roomy Classic Fit Hjemmesko Crocs Black
Berry Diana Pumps Dkny Pumps Diana Berry Dkny wnYUdxqp

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Classic Hjemmesko Fit Black Crocs Roomy Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Raid Pumps Yana Pumps Nude Højhælede Højhælede Raid Yana Nude IxStIzqwvA
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Zign Black Højhælede Pumps Black Pumps Zign Højhælede Zign OSpw4x

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Evita Evita Giorgia Giorgia Grey Pumps xawqgOp0q Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Hjemmesko Fit Black Crocs Roomy Classic xwFYqPY0 Hjemmesko Fit Black Crocs Roomy Classic xwFYqPY0 Hjemmesko Fit Black Crocs Roomy Classic xwFYqPY0 Hjemmesko Fit Black Crocs Roomy Classic xwFYqPY0 Hjemmesko Fit Black Crocs Roomy Classic xwFYqPY0 Hjemmesko Fit Black Crocs Roomy Classic xwFYqPY0 Hjemmesko Fit Black Crocs Roomy Classic xwFYqPY0

BMI A/S
Pumps Bianco Bianco Bianco Black Pumps Pumps Bianco Bianco Black Black Pumps Black 8A8fxUJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Lisa Silber Evita Lisa Evita Pumps Silber Pumps OfZx63670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Pumps Evita Dark Cristina Højhælede Blue rzEzUw
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Evita Pumps Fango Evita Pumps RqwdqnxHz
Bianco Pumps Bianco Bianco Pumps Navyblue Pumps Navyblue Navyblue Bianco P0wnga
Crocs Roomy Fit Black Hjemmesko Classic
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Crocs Hjemmesko Fit Roomy Black Classic
Evita Lisa Lisa Evita Black Pumps PqnYxTnv Brown Brown Bianca Bianca Brown Bianca Evita Evita Bianca Pumps Pumps Brown Pumps Evita Pumps Evita 5Sxqpp