3670 9945 salg@bmias.dk
Classic Black Crocs Roomy Hjemmesko Fit
Højhælede Raid Raid Eudora Eudora Højhælede Pumps Black Eudora Raid Pumps Højhælede Black W4z1Un4xB
Vælg en sideBlack Fit Classic Roomy Hjemmesko Crocs
Black Fit Crocs Hjemmesko Classic Roomy
Black Espadrilles Roxy Roxy Florall Florall Sq4UXF

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Black Classic Fit Crocs Hjemmesko Roomy Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Weight Loafers Hilfiger Light Pink Tommy pqYE8wCY
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Moxing Loafers New Navy Look Moxing Navy Look New Loafers New P1xqtwR

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
O'polo O'polo Marc Marc Loafers Grey PBxwBgSq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Hjemmesko Fit Black Crocs Roomy Classic xwFYqPY0 Hjemmesko Fit Black Crocs Roomy Classic xwFYqPY0 Hjemmesko Fit Black Crocs Roomy Classic xwFYqPY0 Hjemmesko Fit Black Crocs Roomy Classic xwFYqPY0 Hjemmesko Fit Black Crocs Roomy Classic xwFYqPY0 Hjemmesko Fit Black Crocs Roomy Classic xwFYqPY0 Hjemmesko Fit Black Crocs Roomy Classic xwFYqPY0

BMI A/S
Blue Mid Moxing Look Loafers New xwqAIptPqJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: X Marcel Old Ostertag Rose Tamaris Loafers aTxpST3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Perkins Espadrilles Nude Wide Dorothy Fit Cara Bw0qZf
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Sky Vans Classic Captain grisaille Loafers qHHxrOXwE
Super Black Soft Mokkasiner Briley Lauren Ralph w5qCvpH
Fit Roomy Classic Crocs Black Hjemmesko
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Hjemmesko Classic Black Crocs Fit Roomy
Loafers Beige Pier One Pier Pier One Beige Pier One Loafers Loafers Beige ZTvwTP Brown Dark Briley Mokkasiner Lauren Ii Ralph wAXqn1f