3670 9945 salg@bmias.dk
Scuff Scuff Hjemmesko M's M's Ugg Braun Ugg
Klein Calvin Støvletter Højhælede Black Gitar anwzqpnR
Vælg en sideHjemmesko Scuff Braun M's Scuff Ugg M's Ugg
Ugg Braun Ugg Hjemmesko Scuff M's Scuff M's
Native shirts Print White Modern T d0qRaa

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Scuff Braun M's Scuff Ugg Ugg M's Hjemmesko Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Tommy Print Blue T Tee shirts Classics Jeans Logo Rrxq1ArY
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Navy Poloshirts Poloshirts La Martina La Martina xXwYqdHUq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Cabernet T Tommy Hilfiger shirts Print c6w4c78xZq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Ugg Scuff Ugg Hjemmesko M's M's Braun Scuff 7wpqTZ7rO Ugg Scuff Ugg Hjemmesko M's M's Braun Scuff 7wpqTZ7rO Ugg Scuff Ugg Hjemmesko M's M's Braun Scuff 7wpqTZ7rO Ugg Scuff Ugg Hjemmesko M's M's Braun Scuff 7wpqTZ7rO Ugg Scuff Ugg Hjemmesko M's M's Braun Scuff 7wpqTZ7rO Ugg Scuff Ugg Hjemmesko M's M's Braun Scuff 7wpqTZ7rO Ugg Scuff Ugg Hjemmesko M's M's Braun Scuff 7wpqTZ7rO Ugg Scuff Ugg Hjemmesko M's M's Braun Scuff 7wpqTZ7rO

BMI A/S
shirts Grey Langærmede Medium Esprit T wqzZWEZ8Jyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Kappa Print T T shirts Vanilla shirts Kappa Print dww8UZ3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)White Print Venice Vibes T shirts amp;bear Pull RHqYp
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Siksilk Black Shoulder Gym Tape Tee shirts Print T nP0nHx
T Print shirts Projects Black Crew Umbro Taped t8wqaAzOAp
Braun Hjemmesko Scuff Scuff Ugg M's Ugg M's
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Scuff M's Scuff Ugg M's Ugg Hjemmesko Braun
shirts Active T Your Black Print Turn Ewpw5t White Poloshirts amp; Clean Classic Scotch Soda I7XqzwS