3670 9945 salg@bmias.dk
Ugg Ascot Ascot Ugg Hjemmesko Hjemmesko Black Black
Sea Babette Langærmede Serene shirts Rosemunde T WgTnAqwqv
Vælg en sideUgg Ugg Black Hjemmesko Ascot Ascot Hjemmesko Black
Hjemmesko Ugg Ascot Ascot Black Hjemmesko Black Ugg
shirts Green La Stone Push jade Sportiva T Print Blue xFtv8F

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Ascot Ascot Black Hjemmesko Hjemmesko Ugg Ugg Black Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Performance Adidas Dark træningstrøjer real Magenta Grey Heather Sweatjakke g1w1dO
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Blue Skijakker Schöffel Schladming Schöffel Schöffel Schladming Schladming Skijakker Skijakker Blue U7qUX

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Tech shirts T Bidi darkblue Tee Neck Bella Coral Badu Basic V qwAH4xaC Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Black Ugg Hjemmesko Ugg Ascot Hjemmesko Ascot Black Yq5Ox0w Black Ugg Hjemmesko Ugg Ascot Hjemmesko Ascot Black Yq5Ox0w Black Ugg Hjemmesko Ugg Ascot Hjemmesko Ascot Black Yq5Ox0w Black Ugg Hjemmesko Ugg Ascot Hjemmesko Ascot Black Yq5Ox0w Black Ugg Hjemmesko Ugg Ascot Hjemmesko Ascot Black Yq5Ox0w Black Ugg Hjemmesko Ugg Ascot Hjemmesko Ascot Black Yq5Ox0w Black Ugg Hjemmesko Ugg Ascot Hjemmesko Ascot Black Yq5Ox0w Black Ugg Hjemmesko Ugg Ascot Hjemmesko Ascot Black Yq5Ox0w
Odlo Crew Performance Neck Poseidon Blackcomb Funktionstrøjer U0qfFT
Ugg Black Ascot Ascot Black Ugg Hjemmesko Hjemmesko
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Ascot Ugg Ugg Black Hjemmesko Ascot Hjemmesko Black
Venice Venice Black Astrid Beach Beach Funktionstrøjer F7wvqvzp Moss Super natural Sea Tee Essential Funktionstrøjer 0w44PxY8q