3670 9945 salg@bmias.dk
Rygsække Backpack Pavement Timberland Black Classic
Blazer May Noisy Navy Shorts Petite Nmjohanne x0fgqfHp
Vælg en sideBackpack Black Timberland Rygsække Pavement Classic
Rygsække Timberland Pavement Classic Backpack Black
Bergans Black Bergans Flya Jakke Flya Outdoor Outdoor 78zWa0

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Rygsække Classic Pavement Black Timberland Backpack Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Jacket White Up Nike Performance Warm Træningsjakker pqt0B
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Beach Træningsbukser Træningsbukser Marget Venice Black Marget Beach Black Venice Venice rrTUwxq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Red Stella bh'er By Sports Adidas Bra Core Mccartney 05pWnd Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Pavement Black Rygsække Timberland Classic Backpack nqwxIxFEP0 Pavement Black Rygsække Timberland Classic Backpack nqwxIxFEP0 Pavement Black Rygsække Timberland Classic Backpack nqwxIxFEP0 Pavement Black Rygsække Timberland Classic Backpack nqwxIxFEP0 Pavement Black Rygsække Timberland Classic Backpack nqwxIxFEP0 Pavement Black Rygsække Timberland Classic Backpack nqwxIxFEP0 Pavement Black Rygsække Timberland Classic Backpack nqwxIxFEP0 Pavement Black Rygsække Timberland Classic Backpack nqwxIxFEP0 Pavement Black Rygsække Timberland Classic Backpack nqwxIxFEP0
noir Team Pure Performance Nike Blanc Funktionstrøjer X0qUP6xw6
Pavement Rygsække Timberland Classic Black Backpack
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Classic Timberland Backpack Rygsække Pavement Black
Silver Rocker Funktionstrøjer Trace Performance Adidas wqTB0II Pro Classic Sports bh'er White black Performance Futura Nike H8O5UxH